L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.041
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.197

dilluns, 10 d’abril de 2017

L’avinguda de la Marina de la platja acull la setmana de Pasqua un mercat medieval.


La platja de Tavernes acull un mercat medieval, entre el dia 13, data de la inauguració, fins el dilluns 17 d'abril. L'emplaçament del mercat ser en el segon tram de l’avinguda de la Marina.

El mercat medieval oferirà diverses activitats i espectacles, entre les quals cal citar  un racó infantil, jocs d’enginy i animació d’època, de manera que els més menuts podran passar-s’ho molt bé en la visita. A més, hi haurà espectacles itinerants, artesans i mercaders, i exposicions de l’època.

El regidor de Turisme, Josep Llàcer, ha convidat a participar “en les activitats i espectacles que ens oferirà el mercat medieval, tant per als xiquets com per als adults. Les activitats pretenen complementar la nostra oferta turística estos dies de festa, quan moltes famílies de Tavernes i turistes es traslladen a la nostra platja”.