L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 19 d’abril del 2017

Si té una instal·lació elèctrica en la seua finca pot cobrar una indemnització


Si a vostè li han posat una instal·lació elèctrica en la seua finca, cas d'una torre de llum, o coneix a algú que en tinga, sàpiguen que poden entrar en negociació amb Xarxa Elèctrica d'Espanya (REE) si compleix un únic requisit: que la instal·lació porte menys de 20 anys en el terreny.

És el cas de la majoria de torres d'alta tensió que es van instal·lar en la Valldigna, dins de camps de particulars, amb el traçat de línia d'alta tensió Villanueva de Castellón-Gandia.

El propietari ha de remetre una carta certificada a REE adjuntant la documentació que demostre que la finca està lliure de càrregues i que no hi ha cap dret de servitud anterior.

Si després d'un parell d'intents no contesta, els lletrats de Gonzalo Advocats, dels quals hem pres la informació, recomanen anar directament als tribunals. Arran de la sentència del Suprem que permet als Ajuntaments cobrar pel pas d'aquests serveis, són molts els particular que s'han dirigit a aquest despatx especialista en aquest tema que afirma que si compleixen aquests requisits, es guanya la demanda segur. 

Fins a ací la notícia que hem pogut llegir en la presa i que, per a una major informació, poden consultar 


En el cas de la Valldigna, l’Associació de Veïns va centralitzar en aquell temps les demandes davant Iberdrola de molts afectats, cosa que igual es pot fer també ara.