L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

divendres, 14 d’abril de 2017

Un vídeo per explicar la marginació del govern de Rajoy als valencians i valencianes La presentació del projecte de Llei de Pressupostos Generals de l'Estat del 2017, que retalla la inversió al País Valencià en quasi 300 milions d'euros respecte l'any anterior, continua portant cua. Les explicacions del ministre de Foment, Íñigo de la Serna, dient que són uns comptes per a sis mesos no han satisfets ningú, excepte al PP.

Compromís ha engegat una campanya amb l'objectiu de traslladar el missatge a l'opinió pública que el govern del Partit Popular maltracta els valencians.

Al vídeo  de la campanya #PPAntiValencià es poden veure intervencions de diferents representants de la coalició, com ara Mónica Oltra, Joan Baldoví, Joan Ribó, Fran Ferri o Mireia Mollà, parlant sobre la manca de finançament o inversions. 

Les imatges es combinen amb diferents gràfiques en què es fa palesa la manca d'inversions de l'Estat al País Valencià. Xifres incontestables per fer vore als valencians i valencianes que el PP i el govern de Rajoy maltractat, discrimina i ens manté a la cua de les inversions i del finançament de l'Estat.

Les xifres són contundents: els #PGE2017 insulten i menyspreen el poble valencià. Ja n'hi ha prou!