L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 23 d’abril del 2017

Compromís prepara un 25 d'abril reivindicatiu al Senat de Madrid




El senador de Compromís Carles Mulet aprofitarà el pròxim 25 d'abril, dia de la batalla d’Almansa, per  preguntar i demanar explicacions al titular del Ministeri d'Hisenda, Cristóbal Montoro sobre el "maltractament als valencians" en els Pressupost Generals de l'Estat (PGE) i "si pensa el Govern disculpar-se pel reiterat maltractament" cap a la nostra autonomia.

Mulet ha criticat que la inversió de l'Estat ha caigut un 33 % en l'autonomia, la qual cosa ens situa " més encara en la cua del finançament per habitant. Un valencià és avui dia un ciutadà més pobre gràcies al Govern del PP” que ens dedica molt menys del 11% que per la població ens correspondria.

Mulet ha avançat que Compromís presentarà esmenes al PGE per a tractar d'incloure modificacions que aporten "una mica de justícia i equitat distributiva" per al 2017, un any en què  augmenta més la diferència entre la nostra autonomia i les altres.

El senador de Compromís ha lamentat que els valencians essent dels més pobres, ens empobrim més per a aportar a altres autonomies més riques.

També ha reprovat "el maltractament reiterat cap a la ciutat de València" a la qual "es menysté amb el transport metropolità, les seues infraestructures culturals, ferroviàries, el deute del Consorci València 2007 o amb el poc entusiasme cap al Corredor Mediterrani, que suposa de fet un boicot cap al nostre futur, la recuperació econòmica i exportacions", ha criticat Mulet.

Per a Mulet els valencians vivim un "clar espoli fiscal i una situació quasi-colonial i de pèrdua de drets, com si fórem ciutadans de segona o no meresquérem el mateix tracte que altres autonomies".

1 comentari:

Anònim ha dit...

i després veurem la indiferència o la brofegada en la resposta del PP i a seguir.