L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 25 d’abril del 2017

Atenció al canvi d'oratge: baixades de temperatures i probables pluges els pròxims dies




A partir d’avui mig País Valencià quedarà en la zona d’avís groc per pluges que anirà acompanyada de descensos en les temperatures els pròxims dies, segons la informació que dóna l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Al llarg del dia gaudirem del sol amb intervals ennuvolats, i a partir de meitat matí  a les comarques de l’interior de Castelló i València es produiran fenòmens de tempesta amb llamps que poden ser molt fortes en alguns llocs.

Ara potser el que més notarem els pròxims dies serà el canvi de les temperatures després d’haver viscuts unes jornades de pasqua amb temperatures molt bones, amb bon sol i amb poc vents.  Encara que avui no ho apreciarem molt, hi ha anunciat un canvi que serà més notable el pròxim dijous quan la cota de nou pot arribar fins als 700 metres a Castelló.

Demà dimecres serà un dia inestable, amb intervals de núvols que arribaran a tapar el cel, amb pluges que poden arribar a la vesprada i ocasionalment amb tronades, que des de l’interior s’aniran escampant cap a les zones litorals.

Tamperatures en descens, màximes i mínimes, començant per Castelló i el nord de València on la cota de neu com hem dit pot situar-s’hi entre 700 i 1200 metres.

El dijous es mantindrà aquesta tendència mentre el divendres el cel millorarà, pocs núvols, i algun ruixat per la vesprada. Eixe dia les temperatures mínimes poden baixar encara mentre es recuperaran un poc les màximes.

El diumenge hi ha probabilitat que ens afecte un front gelat que travessara la península en sentit oest-est, però sense pluges al nostre territori.