L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 8 d’abril del 2017

El carrer o els contenidors no és el lloc per a les podes d'arbres i males herbes


Arriba la primavera, les primeres estades a la platja i comença també la tasca de preparar i deixar ben a punt els jardins de xalets en parcel·les individuals. I amb la neteja i el deixar a punt els jardins vénen les tasques de podar, llevar males herbes... i totes les restes... al contenidor, o fora del contenidor!!! 


Us oferim unes imatges que ens han enviat dels voltants d'uns dels contenidor en la zona de la Goleta. Com es veu, hi ha propietaris que no es preocupen i les restes de podes o neteges les deixen dins del contenidor i si no poden, per fora, arreu, quan saben que només pot abocar-s'hi fems domèstics. Tenim un ecoparc on abocar  les podes, però alguns no volen ni saber-ne res.


I després, han d'anar els empleats de la neteja i deixar ben polit el lloc, com es veu en una de les fotos que també ens han enviat. I així queda net i polit uns dies, fins habitualment els caps de setmana, quan la gent ja s'hi acosta al xalet, i torna de nou a començar...!!!

Igual després és la gent que es queixa quan veu algún paper per terra o bossa de plàstic i diu que Tavernes està brut, sense reconéixer que som nosaltres qui l'embrutem.