L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 23 d’abril del 2017

L’ajuntament prioritzarà els vianants en el carrer Blasco Ibañez de la platja quan construesca el col·lector


Les obres del col·lector de la platja serviran per a modificar substancialment el aspecte del carrer Blasco Ibáñez i, segons va anunciar el govern municipal de Compromís en un passat plenari, l'execució donarà prioritat als vianants.

L'alcalde Jordi Joan va recordar que els treballs del col·lector de la platja, entre el final de l'Avinguda i el canal de San Pablo, seran aprofitats per a modificar la trama urbana en aquesta zona, amb un conjunt de millores en aquest carrer i els adjacents, sense oblidar que la previsió és construir un nou carrer d’entrada-eixida a la Goleta precisament pel vial perimetral de la zona, tocant el sector 13.

Aquest carrer no és massa ample per al doble sentit de circulació de vehicles que suporta actualment, té voreres estretes, que es veuen impossibles per a contenir la gran quantitat de gent que transita sobre tots els caps de setmana, i més encara dissabtes per la vesprada per dirigir-se al mercadet de la Goleta.  En molts casos cal baixar-se de la vorera, amb el perill que comporta als veïns els pas de vehicles.

Les obres de construcció del col·lector, que ja no està previst que passe pel subsòl del carrer, reduirà a un sol sentit la circulació de vehicles i ampliaran les voreres, millorant el pas de vianants.

Jordi Joan va explicar que el col·lector transcorrerà per la part oest del casc urbà, per la zona perimetral del sector 13, i el seu enterrament serà aprofitat per a  construir un carril de 18 metres d'ample que permetrà descongestionar el trànsit i facilitarà les entrades i eixides cap a la platja de la Goleta.