L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 4 d’abril del 2017

L'Ajuntament i l'Associació Dorotea col·laboren en l'ajuda a les víctimes de violència de gènere


La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, en representació de l'Ajuntament s'ha reunit amb responsables de l’Associació Dorotea per tal d'establir mitjans de col·laboració en l’ajuda a les víctimes de violència de gènere

L'objectiu de la reunió ha estat intercanviar experiències i  estudiar la posada en marxa d'actuacions que beneficien i donen suport a les víctimes.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha agraït la implicació de l’associació en aquest lluita a Tavernes i ha assenyalat que “hem agafat l’exemple de l’associació Dorotea com a grup de suport a les víctimes de violència de gènere per a crear el servei a Tavernes. A més, ens hem compromés a dur a terme diverses campanyes tant de conscienciació com de recollida d’aliments i roba per a fer-les arribar a les cases d’acollida”.

Enguany, la XVI edició de la Cursa de la Dona a Tavernes va tindre un fi solidari: “Per la igualtat i contra la violència de gènere”. Les dones que hi van participar amb el dorsal 0 ho van fer a benefici d’aquesta associació, que ajuda víctimes de violència de gènere i atén dones de tota la Valldigna i del Partit Judicial de Sueca.