L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.094
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.103

dijous, 27 d’abril de 2017

L'ajuntament suspén la festa de presentació de Valldigna Ràdio per previsió de pluges

L’Ajuntament de Tavernes davant la previsió metereològica de pluges per a demà divendres, ha decidit postposar l’acte de presentació de la ràdio municipal programat per a demà divendres per la vesprada a la plaça Major. 

L'Ajuntament en la seua nota oficial indica que havia previst una festa amb la màxima presència de veïns i veïnes,  i que tots poguessem gaudir de l'acte. Davant la previsió de pluges per a demà divendres, talment com passa avui dijous,  l’Ajuntament ha decidit postposar-la i donarà a conéixer una nova data per a la pròxima setmana.