L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 25 d’abril del 2017

La Policia Nacional identifica a la vicepresidenta de la Diputació per parlar en valencià


La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó (Compromís), ha denunciat que dos agents de la policia nacional han exigit la seua identificació per dirigir-se a ells en valencià en la concentració al costat de les Corts Valencianes.

La concentració  demanava millor tracte en inversions de Madrid i militants i simpatitzants de Compromís estaven al costat de les Corts Valencianes seguint la convocatòria de la presidència dels Corts Valencianes. 

Els agents han preguntat pel responsable de l'acte i la vicepresidenta de la diputació els ha remès a la presidència del parlament com a convocant, quan els agents li han exigit  que parlara en castellà. Després de negar-se, li han demanat el DNI i li han pres les seues dades. (En la foto d'eixe moment, Amigó sosté la pancarta davant els agents).

Amigó ha escrit en el seu facebook:  Avui, 25 d'abril, dia de les llibertats del poble valencià, la policia nacional m'ha identificat per parlar en valencià. Ens queda molt per fer, i açò m'enfada però em dóna forces per a seguir lluitant". 

La policia nega la versió d'Amigó

La delegació del Govern a la Comunitat Valenciana no ha volgut comentar l'assumpte, remetent a la Policia Nacional, qui ha negat la versió dels fets donada per Amigó i ha indicat que la Policia Nacional mai no identifica a ningú per raó de l'idioma que utilitza.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que fort!!