L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

dissabte, 8 d’abril de 2017

Bona participació en l'exidia senderista a llocs emblemàtics de Tavernes


Avui dissabte, ha tingut lloc una eixida de senderisme, dirigida en especial per als menuts, que ha congregat un total de 150 persones en l'activitat. L'objectiu de l'eixida de senderisme era conéixer alguns dels paratges i zones singulars de la nostra Valldigna.
 
 


Organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Tavernes a les 9'30 del matí s'ha eixit del poliesportiu municipal per visitar llocs com l'Ombria , Clot de la Font i Molí Vell del Pla, i tornada a casa pel camí del Pla. Tota una bona oportunitat perquè els xiquets coneguen els entorns naturals i el patrimoni de Tavernes.