L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 18 d’abril del 2017

Els agents de la Policia Local eviten el robatori de 2.500 kg de taronges i atenen l'amo agredit



La ràpida actuació de la Policia Local de Tavernes ha evitat el robatori de 2.500 quilos de taronges en un camp del municipi, el propietari del qual una persona de 68 anys ha estat agredit pels presumptes lladres. 

L'actuació del agents s'ha produït aquest matí després que la Policia Local haja rebut l’avís d’un robatori en un camp de taronges en el camí de Gandia i de l’agressió al propietari, un veí de Tavernes de 68 anys.

Dues patrulles de la Policia Local han interceptat la furgoneta ja carregada en el lloc dels fets, i han atés el propietari del camp.

Els dos ocupants del vehicle han fugit a peu pels horts i la Policia Local, junt amb la Guàrdia Civil, han començat una batuda per la zona per tal de localitzar els autors de l’intent de robatori i de l’agressió.

El vehicle carregat amb vora 2.500 quilos de taronges ( unes 180 arroves) ha estat traslladat al dipòsit municipal de vehicles per a iniciar les diligències judicials.