L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 24 d’abril del 2017

TEMA DEL DIA: Assetjament de Madrid a les sucursals valencianes de PP i Ciudadanos per obligar-los a què no recolzen les reivindicacions d’un finançament just.


Els dos partits nacionalistes espanyols, PP i Ciudadanos (Cs), han dut a cap aquests darrers dies una campanya d’assetjament a les sucursals valencianes per tal que es tornen arrere del que van firmar el passat 5 d’abril i demà, 25 d’abril, no recolzen la petició d’un finançament just per als valencians en els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) del 2017 en l'acte de les Corts Valencianes.

La situació d’assetjament que sotmet Ciudadanos (CS) Madrid a la seua sucursal valenciana ha arribat a tal extrem que, avui mateix dilluns dia 24, Cs pot decidit cessar del càrrec el seu propi síndic-portaveu valencià, Alexis Marí, i així que demà no puga acudir a l’acte institucional per recolzar el document firmat el dia 5 d’abril.

Alexis Martí, síndic-portaveu de Ciudadanos (Cs) va recolzar i ja ha dit que recolzarà demà dia 25 amb la seua presència la declaració de les Corts Valencianes que reclamen millores en un PGE del govern de Rajoy que situa els valencians a la cua d’inversió per habitant.

I Ciudadanos per tal d'aconseguir que Martí - ni cap altre representants-  no acudesca a l’acte ha pensat que millor que res donar-li el relleu i cessar-lo de síndic-portaveu. Els partits nacionalistes espanyols són així i els partits valencians que en són sucursals no pinten fava.

No oblidem que hi ha un acord Albert Rivera (Cs) amb Mariano Rajoy (PP) per a tirar endavant els PGE. Eixe pacte obliga a la sucursal valenciana de Cs a agatxar el cap i acceptar uns PGE que saben perjudiquen els valencians, perjudiquen la gent que els ha elegit.

Prou semblant és l’assetjament que han tingut els sucursalistes valencians del PP. Aquests també van rebre el “toc d’atenció”, “l’estirada d’orelles” perquè demà 25 d’abril no facen presència  en l’acte, perquè deixen de reclamar per als valencians i accepten i defensen els comptes del PGE del govern de Rajoy.

També els sucursalistes valencians del PP saben, en són ben conscients, que el PGE perjudica els valencians, perjudica els seus electors, però no els preocupa ni obriran la boca.  Isabel Bonig no pinta fava.   La direcció a Madrid del partit nacionalista espanyol PP li ho ha recordat: xiqueta, o estàs amb mi, Madrid Gènova, i estàs calladeta, o fora. 

I per demostrar qui mana, Madrid Gènova ha recolzat Vicente Betoret com a president provincial del PP i no a Mari Carmen Centelles, l’aspirant a qui Bonig recolza.

Una manera de demostrar-li a Bonig que va fer molt malament el passat dia 5 d’abril en firmar el document de les Corts Valencianes que reclama millor finançament i que, ho tinguen clar ací en la sucursal valenciana: ni ella ni cap dirigent estan autoritzat a prendre cap iniciativa que no tinga la benedicció de la direcció a Madrid.