L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 11 d’abril del 2017

Tavernes gaudirà d'activitats lúdiques i culturals en Pasqua i Sant Vicent


’Ajuntament de Tavernes, en col·laboració amb ACEPLAT i els comerços de la platja, ha organitzat un conjunt d'activitats ludicorecreatives i culturals per a les festivitats de Pasqua i Sant Vicent.



La programació inclou un mercat medieval, que estarà situat en el segon tram de l’avinguda de la Marina des del 13 fins al 17 d’abril. Les activitats oferides preveuen un racó infantil i jocs d’enginy i animació d’època, de manera que els més menuts podran passar-s’ho molt bé en la visita. A més, hi haurà espectacles itinerants, artesans i mercaders, i exposicions de temàtica medieval.



Per al dijous 13 està previst una visita a la cova del Bolomor de Tavernes, on es faran els tallers didàctics, i el dia 14 a la platja hi haurà el mercat de vell i una visita teatralitzada a la torre de guaita.



A més, el dissabte dia 15 es farà una discomòbil i el diumenge dia 16 en la zona de Padur actuarà l'orquestra Àgora, mentre que per al 23 d'abril, vespra de Sant Vicent, el grup serà Cabos Sueltos.