L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 26 d’abril del 2017

Bloc Compromís celebra el tradicional sopar commemoratiu del 25 d'abril



Bloc-Compromís de Tavernes va organitzar ahir el tradicional sopar commemoratiu del "25 d'abril", un sopar de germanor que va reunir 50 persones, regidors i militants, en un conegut restaurant de la localitat i on va assistir la secretaria comarcal Jacinta Rubio.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va intervindre per parlar de la jornada, va fer esment que en les Corts Valencianes Bloc-Compromís continua els treballs d'impuls a una nova llei electoral que només contemple el 3%, i no el 5% per formar-ne part del parlament valencià, així com la iniciativa per a un finançament just del qual el PP s'ha quedat despenjar i no ha recolzat.


En parlar de Tavernes va esmentar que cal considerar dues etapa, la de passada legislatura, amb tota la problemàtica sorgida d'un Ajuntament en la ruïna, amb deutes per tots els costats (18 milions a bancs, 3 milions a proveidors, 2'4 milions a l'empresa de l'aparcament de passeig...) i on tots els esforços s'havien dedicat a posar ordre en la nefasta gestió econòmica de passats governs del PP.

En una segona etapa seria la de l'actual legislatura, on s'han superat molts problemes econòmics, però queden per solucionar molts problemes de gestió heretats d'anteriors corporacions que no impulsaren els governs del PP: electrificació del golfo, ampliació del Pla, impuls als sectors de la platja, col·lector de la platja, solució de la piscina coberta, una nova depuradora, un centre de dia per a majors, així com moltes obres del dia a dia i que, s'estan intentant a poc a poc fent dins de les possibilitats econòmiques actuals.

I és que l'Ajuntament està sanejat, però els recursos que té no són ni de lluny pareguts els ingressos que tenien els governs del PP, amb pressupostos de 20 milions front als 15 actuals, i amb un govern de l'Estat on Rajoy i Montoro retallen i ofeguen tot el que poden els recursos als Ajuntaments.



Jordi Joan va animar al col·lectiu a seguir treballant en la mateixa línia i encara que no va assegurar que dins de l'actual legislatura es podran solucionar grans temes com col·lector o piscina coberta (pendent de temes judicials més que des gestió municipal) o centre de dia si que confirmava que estaran tots completament encarats perquè siguen realitat en breu temps.

També va comentar el resultat d'una enquesta encomanada pel Bloc-Compromís que dóna un gran resultat per a la coalició i on s'estarien disputant ser el partit majoritari en l'àmbit autonòmic i va animar i encoratjar a tots per continuar en aquesta línia de treball.