L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 14 d’abril del 2017

Tavernes recorda la proclamació de la República


Tavernes recorda avui el 86é aniversari de la proclamació de la II República Espanyola tal com es va decidir en el passat plenari. El consistori va aprovar recordar l'efemèride mitjançant la col·locació d'algun símbol que fera referència al fet històric del dia 14 d'abril del 1931.

Així el símbol col·locat per l'Ajuntament arreplega els colors distintius de la República, forma de govern elegida democràticament en votació pel poble espanyol. Aquest emblema s'ha fixat en el lloc que l'Ajuntament té reservat per recordar efemèrides fora de les oficials:  un espai  distint i a banda dels quatre pals on onegen les banderes oficials, i on es col·loquen els símbol que recorden el temps de falles, els dies de festes majors locals, el dia de la dona o el dia del col·lectiu LGTB, entre altres.

Mentre tant, i com es pot apreciar les banderes oficials d'Europa, Espanya,  autonòmica i local onegen en el lloc oficial habitual i ben visibles.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un deu!!!!

Anònim ha dit...

Cuant es va votar el referéndum?
Per favor,voldria saber la data exacta
Salut i República !!!