L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 4 d’abril del 2017

Avís a les famílies: les sol·licituds d'escolarització es presentaran a partir del 22 de maigi


El període per a presentar les sol·licituds d’escolarització dels xiquets de Tavernes serà a partir del 22 de maig i  els pares, mares o tutors que hagen de sol·licitar plaça  en educació infantil o primària ho poden fer del 22 al 29 de maig.

Queda més d'un mes encara però així no us pilla desprevinguts i ja podeu anar preparant els documents que presentar amb la sol·licitud:  

- L'informe de salut
- Una fotocòpia del full del llibre de família on estan inscrits tots els membres de la unitat familiar
- Una fotocòpia del DNI del pare i de la mare
- La documentació per a baremar.

La recollida d’impresos, que es farà a partir del 22 de maig, i l’entrega de la documentació es podrà realitzar en la Casa de la Cultura de dilluns a divendres de 10 a 14:00, però també en el centre elegit en primera opció.

Una vegada comprovades i baremades les sol·licituds, les llistes provisionals d’admesos es publicaran el 8 de juny i fins al dia 12 es podran presentar reclamacions.

La publicació en els centres de les llistes definitives d’admesos serà el 20 de juny. El procés de matriculació de l’alumnat d’Infantil i Primària es formalitzarà entre els dies 20 i 29 de juny en el centre adjudicat.