L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 10 d’abril del 2017

Continuen sense netejar els cartells electorals

 

Fa unes setmanes un lector ens enviava una foto del pont del Massalari per denunciar que vora dos anys després de les passades eleccions, els cartells del PP encara estaven sense retirar amb la qual cosa no havien complit el compromís de tots els partits de deixar el terme sense restes de cartelleria.


Avui, ens torna a enviar unes altres fotos d'uns altres cartells, ara del pont de l'autopista del Camí Gandia, on passa exactament el mateix: es poden vore encara els cartells del PP, això si ja prou deteriorats pel temps, però igualment no s'han preocupat de retirar-los. I després són els primers en criticar quan veuen alguna cosa bruta en el poble. Ai, tan poc com costa donar exemple!


I es pregunta el nostre amic, i li ho reproduïm,  si és que el PP està guardant-los per a les pròximes eleccions, perquè igual pensen de nou presentar al Sr. Vidal i que pose un poc d'ordre.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues si, pero encara es passa poc per posar a gent inexperta i que es pensa que fer oposicio és nomes la critica i buscar el descredit personal de la gent del govern.

Anònim ha dit...

No els netejaran

Anònim ha dit...

Ja els tenen posats per a la pròxima.

Anònim ha dit...

Per a la próxima no,que en eixos cartells esta Manolo Vidal i eixe ja fa temps que está acabat igual que tots els ppros del seu entorn

Anònim ha dit...

No caigau en la trampa d'utilitzar noticies burdes redactades únicament per a escandalitzar al electorat. Això ho fa el PPSOECs, no feu com ells. Per a aquest tipo de manipulacions ja tenim eldiaridetavernes.

Anònim ha dit...

Els més nets son els de Compromís

La Cotorra de la Vall ha dit...

No es caure en la trampa.
És denunciar la doble vara de medir que tenen, per un costat critiquen qualsevol carrer o plaça que tinga un poc de brutícia, causada pels ciutadans, abans que passen els serveis de neteja i ells són incapaços de dur endavant els acords de tots els partits de deixar net el terme. I en eixe acord entra retirar la cartelleria de ponts, parets, etc.