L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 10 d’abril del 2017

El govern municipal de Compromís impulsa millores en el Polígon del Pla




L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan i el regidor d’Urbanisme i Foment Local, Josep Llàcer, ambos de Compromís, acompanyats de tècnics municipals s’han reunit avui de matí amb els empresaris del polígon del Pla.

La reunió entra dins de l'objectiu del govern municipal d'impulsar millores en el Polígon del Pla i per saber quines són les prioritats dels empresaris, s’ha celebrat aquesta reunió, de la qual eixiran les demanda d’ajudes a la Conselleria d’Economia Sostenible i l’IVACE per a millorar la qualitat de l’àrea empresarial.

Tal com ací vam informar va unes setmanes el Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, Rafael Climent, de Compromís, i de la directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, Júlia Company, van visitar Tavernes per tal d’explicar la convocatòria d’ajudes per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en els polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics en el marc del  pla de reindustrialització previst per al període 2017-2019.

Aquest pla d’ajudes va dirigit als ajuntaments per a millorar la qualitat dels polígons, amb la finalitat d'adaptar-los a les necessitats actuals. Per aquesta raó, el govern municipal de Compromís de l’Ajuntament de Tavernes, de connivència amb els empresaris, marcarà les prioritats i presentarà les propostes de millora.

Entre aquestes hi ha la implantació de fibra òptica i altres telecomunicacions, la millora en el sistema de gestió de residus, la millora d’imatge del polígon i de senyalització, o la millora de l’enllumenat públic.

En total, la Conselleria destinarà 2,2 milions a la comarca de la Safor per a dotar de noves infraestructures i serveis els polígons.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, considera que el decret i l’ordre d’ajudes als polígons industrials a tots els municipis de la comarca posa de manifest una nova manera de treballar més pròxima als ajuntaments i als municipis des de l’actual govern de la Generalitat.

Les sol·licituds d'ajudes es podran presentar davant  l’IVACE fins al 19 d'abril, i els projectes a subvencionar han d’estar finalitzats a 31 de desembre d'enguany.