L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 30 d’abril del 2017

Mònica Oltra usa el mètode "Barri Sèsam" per explicar a la presidenta d'Andalucia, Susana Díaz, què és el corredor mediterrani

La vice-presidenta del consell, Mónica Oltra, ha fet avui una classe de ‘Barri Sèsam’ dedicada a la presidenta d'Andalucia, Susana Díaz. 

Oltra li ha explicat què és el corredor mediterrani, quines coses el diferencia del corredor central i per què és una infraestructura necessària i avalada per la Unió Europea. D’aquesta manera, la vice-presidenta ha respost Susana Díaz, que aquest matí ha acusat Compomís de ser una  "esquerra inútil que actua com a ximples útils de la dreta per oposar-se al corredor central".


 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

i per què no li ho diu també a Ximo Puig, que és del mateix partit que Susana? Ximo Puig ja no parla molt de tema, estarà a les ordres del que manen des de Sevilla?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Perquè com hem dit i està en tota la premsa, Ximo Puig s'ha manifestat en contra moltes vegades de la moció i Joan Lerma va dir que no la votaria.

Veïna ha dit...

Sobra tot comentari. El que està passant amb les infraestructures en Espanya és de Jutjat de guardia. I els més perjudicats de l'encegament dels polítics que governen som els que vivim al mediterràni, però també ho és la resta, perquè malauradament aquest país viu majoritàriament del turisme. I sembla que el que resulta clar per a la resta d'Europa (que lo prioritari és el corredor mediterràni) ací no es vol vore. Perquè serà?

Anònim ha dit...

Lerma ja no té més recorregut polític, i per tant ja pot dir el que vulga. Acabarà la seua vida política al cementeri d'elefants que és el senat, cobrant un bon sou, això sí. Ximo, si vol anar més enllà, tard o d'hora s'haurà de plegar als desitjos de la lideressa, com ha fet, per exemple M. Iceta i el PSC a Catalunya, A. Hernando al congrés o E. Madina. Si no, ja sap, P. Sánchez li marcarà el camí. Sols cal recordar qui està darrere la lideressa i el que han pensat sempre sobre el corredor mediterrani i com desplaçaria l'eix econòmic que ara suposa Madrid-Sevilla al litoral, amb un creixement exponencial de les dues ciutats Barcelona-València, deixant relegada a Sevilla en un tercer o quart escaló. Per a alguns que volen governar l'Estat per afavorir la seua autonomia, mai poden consentir eixe corredor.

Veurem de quina pasta està fet Ximo Puig.