L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 20 d’abril del 2017

L'Ajuntament repara escorcells en mal estat en l'Avinguda de Marjaletes


L'ajuntament de Tavernes està procedint a la reparació dels escorcells de l'Avinguda de Marjaletes que presentaven mal estat amb alçament de la vorera per la força de les arrels dels arbres que hi ha plantat. Aquesta situació de mal estat no és nova, sinó que ve de molts anys enrere i d'anteriors governs.


Els treballs han consistit en talar les arrels que sobreeixien de la vorera, després d'arrancar la vorera en mal estat i refer-la de nou. També s'han tornat a delimitar i construir les "orelleres" del borde d'acabament de la vorera. Amb aquesta actuació s'eliminarà el perill de possibles ensopegades i caigudes dels vianants, precisament en un punt transitat per existir-hi establiments d'hostaleria.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

No es podría arreglar la vorera d'enfront? La que és tant transitada en temps de fira i al festhivern. Está tota clavillà i feta de formigó encara...

Anònim ha dit...

Les 2 vorerez estàn mal. Tindrien que arreglarles perque pasa molta gent. Crec que mes que per Sequers.

Un Jubilat ha dit...

La vorera d'enfront encara te mes circulación de persones,i té moltes zones que estàn fetes pols i no poden transitar els minusvalías.Eixa vorera al ser de formigó en molt poc estaría arreglada,en menys diners que la vorera del carrer la barca.