L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 22 d’abril del 2017

La regidora Noe Alberola presenta la programació de la Setmana Cultural de la gent gran




La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, de Compromís, ha presentat a la Casa de la Cultura les activitats de la Setmana Cultural que organitza aquesta regidoria de l'Ajuntament de Tavernes. La regidora ha estat acompanyada per Carmen Pérez,  la nova treballadora de serveis socials que coordinara tot allò relacionat amb les activitats de la gent gran.

Noe Alberola ha destaca un fet important: El ser una setmana completa, repleta d’activitats molt variades per a la gent gran, amb algunes novetats, com la classe de pilates que és la primera i amb l’objectiu que proven l'activitat que es farà durant els mesos de juliol i agost de forma gratuïta en la platja de la Goleta.

També ha assenyalat que, com a novetat, s’hi dedica un dia complet a les persones depenents per tal de donar visibilitat als seus problemes.


Les activitats de la Setmana Cultural per a la Gent Gran

Tindran una durada de quatre dies i es desenvoluparà des del pròxim dimarts, dia 25 d'abril, fins el divendres, dia 28 d’abril. El dia 25 hi ha una excursió a  Sueca  amb visita al museu de Joan Fuster, el museu del xocolate i l’ermita dels Sants de la Pedra. Per la vesprada el taller “T’apropem la cova del Bolomor” a la Casa de la Cultura.

El dimecres 26, dia dedicat a la dependència, amb un taller per a cuidadors de gent dependent en el Braç Treballador. En la Casa de la Cultura l’exposició itinerant sobre dependència i una xarrada de la secretària autonòmica de Serveis Socials, Helena Ferrando, i una tècnica de l’Ajuntament de Tavernes.
 

El dijous 27 d’abril taller de cuina, amb l’Associació d’Ames de Casa Tyrius en el Braç Treballador. De vesprada classe d’exhibició de pilates a les 17 hores en la plaça Major i el monòleg “De categoria internacional” a les 20 hores en la Casa de la Cultura.

El divendres 28 d’abril, de matí, la xarrada “Les herbes de la Valldigna” en el Braç Treballador. I en la Casa de la Cultura s’ha programat “El cel de la vall”, una xarrada sobre els astres i altres aspectes del nostre cel a càrrec d'Enric Marco, de la Universitat de València. En acabant, es donarà pas a la clausura de la Setmana Cultural amb un sopar d’entrepà i l’actuació d’un duo musical en el Braç Treballador.

1 comentari:

Veïna ha dit...

Moltes coses interessants. Molt bé per a la regidora i per a les treballadores dels serveis socials.