L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 5 d’abril del 2017

Els valencians ofrenem glòries a Espanya... mentre altres s'enduen les inversions.



El portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha definit els Pressupostos Generals de l'Estat del 2017 presentats el dimarts pel Govern com “un insult reiterat als valencians”.

Compromís ha fet públic el seu malestar després de conèixer-se que el País Valencià percebrà 310 milions menys en inversions respecte als fons que el Govern va contemplar en els comptes del 2016.

Baldoví ha mostrat la seua indignació davant unes retallades de 5.000 milions d'euros i que segueixen menystenint als valencians: “Amb la pujada del les partides destinades al Ministeri de Defensa i a la Casa Real, estava clar que s'anaven a perdre inversions en infraestructures. Un any més, els valencians i les valencianes anem a tenir pitjors inversions que l'any anterior”. 

El diputat valencià li ha recriminat al PP el doble discurs amb el qual enganya a nivell els valencians a nivell territorial: “Els PGE no compleixen amb allò que es va aprovar per unanimitat en el parlament valencià, també amb els vots del PP, perquè les inversions s'acostaren al pes demogràfic que tenim, prop del  11%”.

Baldoví ha remarcada la escassa i nul·la rellevància del PP valencià respecte a les decisions del Govern de Madrid: “El PP no ha tingut en compte cap de les reivindicacions valencianes que Isabel Bonig, presidenta del PPCV, diu defensar. De què va servir la visita de Mariano Rajoy d'aquest cap de setmana al Congrés del PP valencià?

1 comentari:

Anònim ha dit...

No us preocupeu, ara eixirà Bonig donant explicacions.