L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 1 de març del 2012

Els treballadors de RTVV protestes per l'inici de l'ERO


Radio  Televisió Valenciana (RTVV) ha obert aquest dimecres les ofertes econòmiques de les tres empreses que opten a adjudicar-se la gestió del Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que emprendrà l'ens autonòmic entre les protestes de treballadors del grup, que fins i tot han impedit sentir els detalls d'aquestes propostes, segons han informat CCOO, UGT, IV i CGT en un comunicat conjunt.

L’'acte s'ha dut a terme "enmig dels crits de protesta" dels treballadors que exigien "respecte" als seus drets laborals, de manera que "ha estat impossible l'audició de les diferents ofertes presentades".

Els empleats han exigit que es paralitze l'ERO i que la Generalitat i la direcció negocien "fórmules de millora" de la gestió de RTVV, que "respecte" els llocs de treball i que "s'acabe amb els anys de malbaratament i corrupció", amb l'objectiu d'aconseguir una ràdio televisió " viable i al servei de tots els ciutadans ".

Segons el parer dels sindicats, l'empresa "ha demostrat novament que no té cap respecte" per les persones que treballen a la ràdio i la televisió pública i que "només compleix ordres polítiques per desmantellar el servei públic de RTVV i posar-lo en mans privades".

Denuncien que l'ens amaga “una privatització de la graella per cedir-la a empreses privades”. Responsabilitzen la direcció del “malbaratament i el saqueig” dels últims anys i lamenten que amb la modificació de la llei de creació del govern valencià s'obre la porta a que l'ens deixe de ser garantia d'emissió en llengua pròpia.

Els treballadors han anunciat que defensaran els seus llocs de treball i una ràdio televisió "pública, en valencià i de qualitat" i a més, han reclamat que la Generalitat "escolte" i la "destitució dels autèntics responsables del desastre econòmic de RTVV, començant per José López Jaraba ".



-