L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 12 de març del 2012

XVII edició de la Marxa de les Torxes



Fotografia: La Veu de la Valldigna


Dissabte per la nit va tindre lloc la XVII edició de la tradicional Marxa amb Torxes. Unes 250 persones formaren les columnes de valldignencs arrribats de cadascuna de les poblacions van confluir a la Font Gran, el lloc on es va llegir el manifest de les entitats convocants. Enguany li tocava el torn a la població de Benifairó i va ser Tere Vercher, la presidenta de l’entitat cívica i cultural Nacionalistes de la Valldigna, l’encarregada de llegir-lo.

El manifest va fer evident el temps complicat i futur incert que vivim, però feia una crida a l’esperança, per guanyar el país amb el nostre treball i il·lusió. Així mateix recordava com els drets dels treballadors han estat arrebassats i com la nostra llengua i cultura viu una situació més que complicada amb retallades al sistema educatiu, mentre es malbaraten els nostres recursos, fent palés la situació de l’agricultura, mitjans i xicotets empresaris i com el nostre teixit industrial fa fallida.

El manifest feia una crida a l’agermanament de la gent de la Valldigna i encara que festa, no oblidava que hem de reivindicar el dret a una escola pùblica de qualitat, a una assistència sanitària pública i de qualitat, a mantenir els nostres dret de treballadors/es i que la Llei Valldigna no es quede en paper i potencie, dinamitze i propicie la investigació, la conservació, la difusió i la restitució del patrimoni de la Valldigna.
-

1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que eixa pregunta els l'hauries de fer a l'organització. Nosaltres ho desconeixiem.