L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 20 de març del 2012

Joan Baldoví defensa en el Congrés de Diputats el Corredor Mediterrani


El diputat de Compromís, Joan Baldoví, intervé en el Congrés per a anunciar el vot favorable a declarar prioritari el Corredor Mediterrani, tal com el sentit comú, l'eficiència comercial i econòmica i Europa afirmen. 

Joan Baldoví insta als diputats valencians de PP i PSOE a votar afirmativament en sintonia amb els interessos de les persones que els han votat i no de les direccions dels partits que els manen. El PP vota en contra, mentre el PSOE impedeix l'expressió "prioritat estratègica" en la resolució.


-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que bo és tindre a Baldoví al congré, un diputat que ralment defén tot lo valencià. Si tinguerem a 4 més com ell passaiem a ser el valencian de el cul d'España que som ara a un país més europeu com Catalunya o el País Basc, que tenen molts diputats i ahí estan: les autonomies capdavanteres d'España.