L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 8 de març del 2012

Avui hem arribat a les 400.000 entrades




Avui hem arribat a les 400.000 entrades d’ençà que instal·làrem el nou comptador, el propi del blog i que controla "Google" i ens diu les dades, no nosaltres, cosa que férem a finals de maig del 2009. Per tant, d’aleshores fins ara, quan encara no arriba a tres anys, són 400.000 les entrades.

A eixe nombre caldria sumar les poc més de 100.000 comptabilitzades amb l’anterior gratuït facilitat per  l'empresa “Motigo”. Això ens fa, que realment i sumant les dues etapes, són més de mig milió entrades les que hem tingut.

L’equip de La Cotorra volem donar les gràcies a tots aquells que ens heu pres com un referent més per conéixer les coses de la Valldigna. Per la nostra banda, dins de la línia que ens hem marcat, assegurar-vos que la veracitat i haver contrastat amb fonts fiables serà una de les normes que seguirem tenint.

Dalt teniu una gràfica de tota l’activitat fins ara en funció dels mesos. Teniu també a la dreta unes dades del moment en que s’ha fet la captura de pantalla, sobre les 6’20 hores de la vesprada d’avui, 8 de març. Com podeu observar són iguals les dues gràfiques, simplement a la segona hem punxat damunt del “cim” de la gràfica perquè observeu que el més amb més entrades va ser el passat setembre, amb un total de 32.942.

De nou gràcies a tots i totes per la vostra confiança.
-