L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 21 de març del 2012

Batem el nostre record

 

Si el dilluns, dia de Sant Josep, ja havíem batut el record de pàgines llegides en un dia, ahir dimarts la xifra quedava superada novament i assoliem el màxim de pàgines llegides,  2.l76, fins ara. Dalt us hem posat una captura de pantalla de l'estadística del dilluns passat i la d''ahir, dimarts.

La xifra és el nou record del blog i indicatiu de la fidelitat de vosaltres, amics i amigues que ens llegiu. I si hi ha fidelitat és que hi ha interés en allò que publiquem, un fet que ens encoratja a seguir en la mateixa línea d'informació veraç i contrastada.

A tots i a totes, moltes gràciesper la vostra confiança.
-