L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 28 de març del 2012

TEMA DEL DIA: Compromís posa en marxa una iniciativa perquè es tornen als contribuents els diners furtats a Emarsa




Compromís ha posat en marxa una plataforma perquè els ciutadans afectats per la depuradora de Pinedo puguen reclamar els diners de més que s’han cobrat amb el rebut de l’aigua i que Emarsa ha destinat a “altres coses” que no eren precisament la depuració de les aigües residuals.

Un miracle: això seria que els informatius obriren qualsevol dia amb la notícia de què governants corruptes que s'han dut els diners del poble tornen els diners. I sembla ser que Compromís vol que això siga posible, almenys en el cas dels diners estafats a Emarsa.

Així, els portaveus a les Corts Valencianes, Diputació de València i Ajuntament de València de la coalició Compromís han presentat la pàgina web 


una aplicació al servei dels ciutadans perquè puguen reclamar els diners de més que s’han cobrat amb el rebut de l’aigua i que Emarsa ha destinat a altres coses que no eren la depuració de les aigües residuals.

"Volem que els ciutadans exercisquen i reivindiquen els seu drets, recuperen els seus diners i es restablisca la dignitat de la política” va apuntar el síndic autonòmic del grup, Enric Morera en la presentación. L’acte va tindre lloc a l’Ajuntament de València, “no per casualitat", sinó "perquè l’alcaldessa, que no diu res d’este tema, té molta responsabilitat política sobre les persones que han fet un vergonyós saqueig dels diners públics” afegí l'edil Joan Ribó. 

Els representants de Compromís explicaren que el web té una zona de descàrrega que permet obtenir un model d’instància per a reclamar la devolució dels diners. També compta amb un vídeo explicatiu de com fer el procés. Una volta omplides les instàncies es poden registrar en qualsevol dels ajuntaments afectats per Emarsa com també en qualsevol oficina Prop de la Generalitat.
-