L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 14 de març del 2012

El govern municipal ha continuat avui la ronda de visites als centres educatius de Tavernes




Una setmana més i seguint la planificació marcada, el govern municipal ha continuat la ronda de visites als centres educatius vallers amb l’objectiu de conèixer de primera mà la situació real en què es troben. L’alcalde, Jordi Joan, i la regidora d’Educació, Pilar Altur, han visitat avui dos centres, que se sumen a les dues visites efectuades la setmana passada.

Ahir va ser el torn del col·legi públic Divina Aurora, centre on s’han reunit amb la directora, Isabel Manclús, amb el professorat i els representants de l’associació de mares i pares. La reunió va servir per abordar les diferents problemàtiques que pateixen en el centre així com la relació de prioritats més urgents. 


Acabada aquesta visita, l’alcalde i la regidora van acudir al col·legi San José HHDC, on han estat rebuts per la representant de l’entitat religiosa, Maria Luisa Bosch, i per la directora del centre, Amparo Ciscar, que van donar a les autoritats una detallada visió i de primera mà de la situació del centre.

Cal recordar que el govern municipal va encetar fa unes setmanes la ronda de visites a tots els centres educatius de Tavernes, públics i privats sense distincions. El primer centre on van acudir va ser el col·legi Alfàndec, el públic més gran de la ciutat i va continuar la setmana passada amb el  parroquial San José Patronat on van ser rebuts i acompanyats per la directora, Rosa Fort, que els va mostrar totes les dependències del centre i la situació de les instal·lacions. 

 
Tot seguit visitaren el col·legi públic Sant Miquel acompanyats per la directora, Teresa Domènec. L’alcalde i la regidora hi van poder comprovar les mancances i necessitats del centre, de les quals en prengueren bona nota.

 
-