L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 17 de març del 2012

Premis falles de Tavernes 2012


Falles Majors

1. Passeig


2. Portal de Valldigna
3. La Dula 


4. Cambro
5. La Via
6. Prado



Falles infantils

1. La Via

2. La Dula
3. Passeig



4. Portal de Valldigna
5. Cambro
6. Prado


Exaltacions falleres

Portal
Cambro
La Via

Millor crítica local:

Passeig 

Ús del valencià

Portal
La Dula 
Cambro

Enginy i gracia gran Falla la Via
Enginy i gràcia menuda Falla Portal

-

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola :)
no estic a Tavernes i no sé si la vostra info ès la correcta o ho ès aquesta, el fet ès que hi ha un error o acì o a la veu de la Valldigna en els premis a les falles grans, em podeu per favor confirmar com han quedat?
Gràcies
el link de l'altra web
http://www.laveu.es/falles/noticies/3202-passeig-i-via-son-les-guanyadores-de-les-falles-de-tavernes-2012.html

Anònim ha dit...

Xe l'alcalde es la figura central de la Cambro. Però mira que la Passeig com ataca sense gràcia a l'actual ajuntament. Pareix com unes estrofetes propagandistes. Res a dir, però que s'ho miren, que la gràcia no la vegem a no ser que sigues contra l'ajunatment i poses les teues cosnignes dretanes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

És correcta la informació que donem.

Anònim ha dit...

Está bé això de canviar de govern perquè facilita descobrir nous aspectes inèdits d'artistes anònims de falles.
La falla Passeig ha estat any darrere any sense fer cap critica local, alguna coseta sense malicia i para de comptar. Critica dolça i suau anys arrere cap el govern d'abans, del PP.
I ara premi local de critica gracies a uns versets que semblaven les cròniques que en els dels diaris ha posat el PP contra el tripartit des de juny.
No cal ser endevi per saber com respiren majorment els de la falla del PPasseig.
I perque no han criticat que no hagen llevat encara de la paret de la Resu el cartellet de Calvo Sotelo?

del passeig!!per descomptat ha dit...

cmo vos mola punxar....dexeu estar a la FALLA PASSEIG tranquila perque el q feu es parlar `per parlar.la falla esta formada per fallers de diferents ideologies.i les critiques dels monuments sempre han sigut igual, com a molt aquesta any han dedicat mes temps per intentar guanyar(com ha sigut). NO podem fer res sense dexar indiferent a ningu (aixo vol dir q ens tenen en conter, per algo sera..)si plantem en dijous xq uns no els pareix be, si fem critica xq ara hi ha un govern de esqueres i som tots del pp, si perdem som uns plorons, si guanyem es un robo...mireuse un poc la esqueneta propia i dexeu disfrutar a la comissio del PASSEIG. Pitjor es q despres de guanyar la FALLA PASSEIG, varies comisions de tavernes pasaren a felicitar amb la mitat dels fallers sols perq havia guanyat el PASSEIG, aixo si q es PENOS, dexant a un costat si som pp-bloc-psoe. El milor exemple el teniem en els ultims 3 anys q havia guanyat la DULA, el PASEIG sempre havia pujat amb tots el fallers que s`havien vestits, tots volem guanyar, pero hi ha q saber reconeixer la victoria del rival.gracies
pd::si un particular te un cartell en la façana de casa es problema seu, no de la falla a la q pertany, i no per aixo som tots iguals, jajaj es q fa molt risa la veritat...

Anònim ha dit...

A mi també m'ha fet risa la crítica del Passeig.
Ara si això que dius es veritat, que enguany heu estat mes temps pensant la crítica i s'ha fet més critica que mai, caldrà pensar que ha sigut una casualitat i tot per voler guanyar, sense tindre res que vore amb el canvi de govern.
Sempre trobareu gent molt mal pensada. Així que tranquil i no faces cas.

del passeig!! per descomptat ha dit...

es la veritat, teu dic perq e estat moltes hores al casal del passeig, i he vist a un grup de gent (cada vegada mes gran i mes jove) molt implica en fer les coses be ( i esta clar q per a quanyar,q es el q volen tots), pero no sols en la critica, tmbe en fer activitats com la gran caga....i si trobem gent molt mal pensada, casualitat o no es el que hi ha, i repetixc el mateix dexeu estar a la FALLA PASSEIG tranquila que no ha fet res mal per estar sempre en boca de molta gent...

Anònim ha dit...

Tambe es normal que la situacio politica actual del poble done q parlar, perque mira que hi ha polemiques ultimament eh? Que si unes les ventilen altres las cotorrejen, algunes amb mascara de vendetta (poques), en fi, la situacio del poble dona molt que parlar i m´estranya que no ixqueren tots en les falles (perque lo de EU, tela..).
Inclus crec que es millor que estes coses es satiritzen en els monuments locals.

Anònim ha dit...

Enhorabona a la falla passeig, el que un particular diga no te xq ser el sentir de molta gent o del poble. au!

del passeig!!per descompta ha dit...

al anonim de la 13:55: m´has fet buscar algo d´informacio (es tan llarg el palmares del passeig q no mel puc saber tot) al 2009 governava el PP, i sas qui va guanyar la critica local??no teu podras creure, la FALLA PASSEIG...ara voste pensa el que vullgues.

Faller no, per descomptat ha dit...

Eu, si tota esta energia "fallera" es canalitzara en altre sentit...

Faller per descomptat ha dit...

Enorabona falla Passeig!!. Absurda crítica de falles en política, penós!!

Anònim ha dit...

Enhorabona també per la rapidesa en traure la carpa i deixar passar els vehicles pel Passeig.

faller per descomptat ha dit...

Enorabona passeig i que sapigau que totes les falles, prado, portal, cambro están igual degut a la pluja en el tema de la carpa, així que no vullges anar de llest i critica alló que valga la pena anonim, perds el temps i a mes sense argument!!

Anònim ha dit...

per seguretat ahir ales 8 de la vesprada no la obriren per el vent, si despres pasa algun accident q fem??? Un poc de coneiximent, que pegar la volteta per la carretera no es per a tant. Teu diu una persona que en falles i en festes les tallades de carrers li perjudiquen, pero no es per a tant..

Anònim ha dit...

La falla del Passeig, que com ja s'ha comentat a dalt, ha tingut 4 premis a la crítica local: 2007, 2008, 2009 (governant el PP) i en 2012. Quan es tracta de fer crítica, el que importa es ser notaris de la realitat i de manera un tant sarcástica... igual dòna que manen uns que altres....