L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 12 de març del 2012

Activitats de Creu Roja Tavernes



 
La Creu Roja va cremar ahir la seua falla, després d’haver fet la presentació en un acte simpàtic i molt concorregut, com també va estar molt concorreguda la “cremà” en el Passeig del País Valencià, i que va comptar amb l’assistència d’autoritats locals, entre elles l’alcalde Jordi Joan. 


Quant a activitats de la Creu Roja local cal també remarcar que s’han repartit fa poc entre famílies necessitades de la Valldigna vora 5.100 quilos d'aliments no peribles lliurats pel Banc d'Aliments de València, gràcies a les gestions d’aquesta entitat.
Vora 50 famílies són les que han rebut en les seues cases aliments, però no només de Tavernes sinó també de Benifairó i Simat, després de coneixer per mitjà de les assistents socials que també hi havia families que travessaven moments molt complicats.


El repartiment l’han fet voluntaris de Creu Roja i per a poder rebre les ajudes cal fer una  sol·licitud i omplir  el formulari que pot arreplegar-se i entregar-se en les oficines de la Creu Roja de Tavernes, que s'encarrega de tramitar els expedients  a la Creu Roja Espanyola.  Els locals de Creu Roja están situats al carrer Nou, 11, de Tavernes, i els horaris són vesprada de 4 a 8 vesprada  i matí de 9’15 a 1’15 de dimarts a divendres.

-