L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 8 de març del 2012

Manifest del 8 de Març de Dones en Bloc-Compromís

 

La primavera valenciana ha remogut les nostres consciències. Els carrers dels nostres pobles i ciutats s'han omplert de veus per dir que estem fartes de les polítiques malbaratadores del PP, de què els diners públics desapareguem i  no es destinen per millorar l'escola, la sanitat o l'assistència social. 
 
 
La crisi afecta tots els estaments però sobretot a les més febles i aquestes, malauradament, som les dones, perseguides per aquest sistema, caduc, desigual, repressor i patriarcal. Las dones cobrem menys per fer la mateixa feina, treballem gratis per a la societat tenint cura de majors i menors, la societat del benestar recau sobre les nostres esquenes. 
 
Tot això passa en ple segle XXI, quan encara la premsa escrita mostra a les dones com a objectes, omplint les seves pàgines d'anuncis de prostitució i on el ministre de justícia del regne d'Espanya té una obsessió malaltisa per retallar el nostres drets civils reformant la llei del avortament. Mire els diaris i tanque eixes  pàgines!.

En Compromís tenim clar que les polítiques que han de fer-se per a canviar i millorar les nostres vides. La crisi econòmica actual ha de ser resolta amb un canvi i en eixe canvi són prioritàries la cohesió social, el creiximent sostenible, la innovació i, com a condició prèvia i indispensable, la IGUALTAT entre homes i dones.

Anna Minyana, presidenta de Dones en Bloc Safor-Valldigna

-