L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 14 de març del 2012

La Falla la Dula inicia el muntatge del seu monument



Si matiners eren els fallers del Passeig amb la plantà de la seua falla, no li han anat massa darrere els fallers de la Dula que aquesta vesprada estaven ben agrafegats amb la plantà del seu monument.

Vora les cinc de la vesprada, hora de la fotografia, la falla començava a prendre forma i els fallers s'afanyaven a amuntegar els sacs d'arena que serviran per a fer contrapes al monument. Un monument que per cert, sembla ser pel monolit que havia en terra i el que es podien ja vore dels ninots, enguany ens traslladarà a l'antic Egipte. 

Aconseguirà la falla renovar el primer premi? 

-


4 comentaris:

INDIGNATS ha dit...

Aneu a fer la mà ja en les falles dels pardals....que falleros sou aquest any cotorreros....

La Cotorra de la Vall ha dit...

No el sembla que te n'has passat sis falles, volem dir sis pobles? Ningú no t'obliga primer, a llegir els posts sobres falles i, fins i tot, a llegir la resta de posts, sobre els altres temes.

Enguany som falleros, com som del cas Emarsa, de l'expulsió de Karina, de les protestes i manifestacions de funcionaris i treballadors, dels actes del dia de la Valldigna, dels plenaris de Tavernes, de la piscina, de l'aparcament, dels impostos municipals, de la situació ecnoòmica.... de tantes i tantes coses que pensem podem interessar a eixes 1000-1100 visites que rebem de mitjana per dia feiner. Publiquem per a tots i totes.

A més, i és obvi, som nosaltes els qui decidim què publiquem, com és obvi tu decideixes que vols o no llegir en les nostres pàgines.

I com se sol dir... quelsevol nit pot eixir el sol... i ho farà per a tots, i no només per a uns!!

Anònim ha dit...

d'ençà que feren la rodona nova ja sabia jo que guanyarien tots els anys. A mi no m'estranyaria gens. A un jurat de fora del poble segur que l'impressiona veure una falla muntada en una pendent tan gran.(independentment de lo ben feta, que ho està)

Toca, està be que no siguen els de sempre és que guanyen.

INDIGNATS ha dit...

tranqui cotorreta que era un poc d'ironia....redeu esteu molt INDIGNATS...de tota manera disculpes i VISQUEN LES FALLES... encara que a nosaltres no les sentim a dintre, a la fi festa i treball són!!!...VINGA SALUT I REPÚBLICA AMICS!!!