L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 21 de març del 2012

El Bloc considera que el PP ha acusat sense cap fonament i usen mentides i demagògia perquè no té arguments vàlids. El PP ha pogut informar-se en quatre ocasions oficialment sobre l'expedient de l’excap de la policia local.


El Bloc ha lamentat les manifestacions efectuades pel PP de Tavernes i considera incoherent que el PP demane un tracte digne i adequat per a l’excap de policía, Ginés Ortega, perquè el tracte digne i adequat sempre l’ha rebut. En aquest context, és lamentable que el PP en cap moment es plantege i exigesca eixe mateix tracte digne i adequat per a l’alcalde, que s’ho mereix com a persona i com a màxima autoritat municipal. ¿O el PP creu que l’alcalde no se’l mereix eixe tracte adequat per part del sr. Ginés Ortega?

El Bloc recorda que el despreci i mala actuació, inclosos els crits a l’alcalde, amenaces i males formes els va efectuar Ginés Ortega dues vegades, en dies diferents, en la via pública davant de policies locals i vianants, els quals han testificat a favor de l’alcalde. De la mateixa manera, estos fets foren gravats per les càmeres de seguretat de l’Ajuntament. 

El Bloc remarca que l’alcalde sempre ha estat disposat a l’arxivament dels expedients amb una simple disculpa. De tota manera cal recordar que no ha sigut un expedient arbitrari, sinó que en tot moment s’ha seguit la normativa i s’han salvaguardat tots els drets de la persona expedientada.

El Bloc no comprén com el PP és capaç de demanar sensibilitat envers els treballadors i que ho demanen aquells que, amb les seues polítiques de no pagar als proveïdors municipals, han fet que empreses de Tavernes passen fortes dificultats i estiguen prop del tancament. 

El Bloc vol deixar ben clar, i està gravat, que l’alcalde mai no li va llevar la paraula en el plenari al portaveu del PP, Manolo Vidal. Simplement li va demanar, i en més d’una ocasió, que se cenyira al tema a tractar, que no era altre que un informe de protecció de dades. A pesar d’això, ell va continuar amb l’expedient a l’excap policial, cosa que va obligar a l’alcalde a dir-li en diverses ocasions que si volia parlar d’una altra cosa diferent ho fera a l’apartat de precs i preguntes, perquè el punt a tractar no era l’expedient sancionador a l’excap de la Policia Local.

El Bloc s’ha mostrat sorprés per la forma d’actuar de Manolo Vidal, ja que després de tants anys de regidor i haver sigut alcalde, encara desconeix el funcionament del plenari. I ens sorprén més encara d’una persona que  a hores d’ara és assessor del grup popular en la Diputació de València, i cobra un sou a càrrec dels impostos dels ciutadans. Si no sap ni com funciona un plenari ¿quin assessorament podrà donar, tenint en compte que, a més,  és el responsable de la greu situació econòmica actual de l’Ajuntament de Tavernes?

Novament el PP ens ha mostrat la seua realitat en llevar-se la carasseta. Es torna a mostrar com un partit on tot val, sense escrúpols, i on la mentira i falsetats són la moneda de canvi habitual.  I ho tornen a demostrar quan diuen una falsetat com que “l’alcalde s’ha jactat públicament que el tema de Ginés és una vendetta personal”, i damunt l’acusen de feixista, i això ho fa el portaveu del PP, conegut precisament per les seues inclinacions ideològiques d’ultradreta i pel seu talant autoritari i dictatorial. 

El Bloc vol recordar que en l’època del PP també hi hagueren policies i funcionaris expedientats, però el PP es calla ara els expedients incoats a policies locals durant el seu govern en la passada legislatura. En aquell temps, els expedientats també eren pares de família  però el PP tampoc no es va esperar a la sentència judicial: al final l’Ajuntament va indemnitzar al policia després que el jutge li llevara la raó al PP.  En aquest sentit i a banda d’aquests fets, cal recordar que el mateix Ginés Ortega va proposar una sanció de 12 anys de suspensió d’empleo i sueldo a uns altres dos agents sense tindre en compte que també eren pares de família.

El Bloc considera que les acusacions del PP estan fetes sense cap fonament i utilitza la mentida i la demagògia perquè no té arguments vàlids per criticar la gestió del govern. L’ús de l’estratègia difamatòria, la reacció de ràbia i d’impotència només ens demostren dos coses: la bona gestió del govern municipal i la manca d’arguments del PP.

EL PP NO HA VOLGUT INFORMAR-SE

També volem donar a conéixer que el PP ha tingut quatre ocasions per informar-se de manera oficial de tot allò referent a l’expedient de l’excap de la policia local: 1- No van preguntar res en la comissió informativa de personal; 2- no van preguntar res en la Junta de Portaveus, encara  que l’alcalde es va oferir al Sr. Vidal per donar-li tot tipus de detalls, i aquest va afirmar que ho tenia tot clar; 3- el PP tampoc no va preguntar res en el ple, ni dins de l’apartat de fiscalització de les decisions del govern ni tampoc preguntaren res ni comentaren res sobre la resolució presa pel regidor de personal; 4- per últim, tampoc no van preguntar res en l’apartat del plenari de precs i preguntes.

El Bloc no entén com el PP i el seu portaveu diuen que els problemes interns s’han de solucionar a l’Ajuntament i, amb total contradicció, aireja públicament un tema intern i fa als diaris les preguntes que no ha fet on calia preguntar-les. Considerem que haurien d’aclarir a l’opinió publica per què no s'han informat en l’Ajuntament i per què fan les preguntes als mitjans de comunicació.

El Bloc afirma que l’únic interés del PP des de les eleccions ha sigut buscar la confrontació i la polèmica sense aportar res al govern de la ciutat a pesar de la greu situació en que la deixaren.
            
L’Executiva del Bloc de Tavernes

Còpia textual del comunicat remés pel Bloc 
-

18 comentaris:

bello, molt preocupat ha dit...

Acabaran diguent-li corrupte a Jordi, després de vore com a un antifeixiste li diuen els franquistes de sempre, els corruptes de sempre, li diuen que és un feixista. Estic indignat amb aquestos comentaris politics tan raquítics que aporten odi, que aporten maltracte a una persona que ha de traure una situació ben difícil. I ara s'enrecorden de Gines després de ser-lo servir durant tants anys, que sols volien ocntinuar amb eixa situació. I per últim fer-lo servir com un treballador a les seues ordres sempre. Qui ha creat les condicons per a que esta persona perdera el nord. A un arbitre de futbol se li entrena per a que aguante certes coses. A un professional que ha agunatat tantes coses se'l manipula per interessos partidistes, i ací es quan perd el sentit, per les vegades que l'apreten certes perspones que després dieun els demés feixistes. I ells seran comunistes? El manolo pot dir de tot, inclús la pregunta.

Anònim ha dit...

Després d'aquest escrit segur que se'ls ha menjat la llengua el gat, esperem que siga per a molt de temps i que deixen governar en pau. Com deia Ovidi: siguen cuites les llengües envejoses!

Anònim ha dit...

Generalizar no es bo, jo soc de dretes i no soc franquista ni feixista, mai he intentat obligar ni forçar als demes a pensar com jo. Per aixo no m´agrada que es taxe sempre de lo mateix a la gent de dretes, aixo es una actitud totalitaria, com totalitaris i feixistes son alguns regims que governen a alguns paisos a dia de hui, sense sent estos de esquerres. Aixi que espere no generalitzeu, ja que aixo es una manera de procedir tipica de feixistes i dictadors, o tal volta alguns de vosaltres ho sou? Per cert, a mi Gines, el de FCC, i tots els altres carrecs de conveniencia de l´Ajuntament me la bufen. Son enxufats i la ma que els posa els pot llevar. A mes crec que en tanta historia s´esta fent el ridicul per part de tots.

Espere el nou govern actue com cal on cal, deixant-se de tonteries i creant ocupacio i benestar, no fent politica de pan i circo, que es lo unic que de moment s´esta fent. I si tanta merda hi ha, que es depuren responsabilitats.

Anònim ha dit...

Apart de obrir expedients, canviar l'horari de l'Ajuntament, atemorir als funcionaris (que tots coneguem a algun i parlen), festiverns, bous, Xavis, aparcabicis, rocodrom, millons i millons de fots i un muntó de tonteries més, ¿qué ha fet el govern??? Aneu a estar el que queda de legislatura plorant que no hi ha diners i no podeu fer res??? Així també sé jo governar un poble.

FARTÓ POLO ha dit...

amic anònim, tu ho has dit. Política de pan i circo. Eixa manera de politica-clown és la que està duent a terme el pp de Tavernes des de juny de 2011.
Si foren seriosos treballarien pel be del poble que han arruïnat.

Anònim ha dit...

Ací no és seriós ningú de tots, i com diu el refrany "uns per altres i casa per agranar" i ningú mira per Tavernes. Una vegada arriben a l'alcaldia són tots iguals. Si dius algo del govern actual la resposta és que els altres eren pitjors però este govern passarà a la història sols per fotografiar-ho tot. ¿És això el que voleu? ¿No dèieu que anàveu a millorar el poble? No, estareu el que queda plorant.

Anònim ha dit...

S'haveu fixat? Era raro que manolo no ixquera fotografiat un parell de voltes o tres a la setmana en els diaris i Amparo era coneguda com Amparo "foto", i ara diuen als demes no se que de fotos i jo no veig mai a cap del govern actual en fotos en la premsa.
Nova tactica-mentira del PP, a repetir per fer creure que estos nomes volen fotos?

Anònim ha dit...

No es que es diga que els del PP eren pitjors, SINO QUE EREN PITJOR, i als fets cal anar per vore-ho.
I aixo que era temps de arreplegar diners a mans plenes i nomes han fet empastraes: alta tensio, Vergeret, parquing, piscina. I empastraes tambe lo que no han fet: la ronda, la depuradora i matar l'agricultura amb promeses de PAIs.

Anònim ha dit...

Pero mireu un per un els regidors actuals i els d'abans. Mireu ocm esta el possible pressupost: No es per a plorar els anys perduts per esta humiliada ciutat. Per això jo plore per la gent de dretes que tant i tant s'aprofitat. I salude el nou govern que ocntinue com ara esta governant. Que no es fique amb ningú que no li estorbe el camí llarg de salvar al situació econòmica per a que els de dretes, sense respecte als franquistes, tornen a manar quan liquidem aquesta situació.
Ja està bé de no vore qui ha fet el mal i tots son iguals. Doncs no! Tenim un alcalde per al moment i hoi està per ara demostrant. I ja està.

Anònim ha dit...

Matar l´agricultura? Quan pagaven 80 milions de pesetes per faneca en terres de marina si que mataven l´agricultura, vinga home¡ Unes terres de poca qualitat, que nomes tenen valor pel que es puga construir en elles.
A mes els preus de la taronja son els mateixos ara que fa 30 o 40 anys, per lo que culpar a Manolo de que la taronja no es valga es una barrabassada com una catedral, no es nomes al nostre terme, es a tot el pais, i les causes d´aixo son moltes i la majoria escapen del poder politic que es puga tindre en un Ajuntament, o inclus del ambit de la economia local. Te la culpa Manolo de que ja no queden magatzems a este poble? Fara algo el nou govern al respecte? O millor dit, pot fer algo?

Anònim ha dit...

80 MILIONS per una fanecà? Però tu de que vas? has vist eixa pelicula en Canal 9, sino no s'explica. Tots els del poble venent fanecades a 80 milions. Menuda fantasia.
I no era per salvar l'agricultura sino per fer negoci amb la construcció, amb la rajola. I aixina ha anat la cosa. O siga que segons tu si en un poble algun vei ven algunes terres a bon preu es salva l'agricultura. I les terres de Benifairó i Simat, o Carcaixent, Alcudia, Montesa... i aixina fins dir tots els pobles que no tenen mar, allí s'ha salvat l'agricultura perquè el tio Batiste de Tavernes ha venut la faneca dels Marenys amb uns quants milions de pesetes. Per a riure.
I que Manolo i Eugenio no tenen la culpa? Quan es podia que es palejaven els diners no van moure un dit per fer polígon industrial i sense polígon no hi ha industries. I si no hi ha poligons quan es podien fer perquè ningu havera posat pegues per a urbanitzar no feren res. Eugenio y Manolo y el PP de Tavernes, que nomes volia especular en terres culpables.
I si Eugenio i Manolo també tenen la culpa de que no queden magatzem per no haver oferit facilitats i millores quan es podia, les mateixes que varen donar a Iberdrola per posar-nos postes i cables.
I eixe procés no és d'una legislatura, sino de quatre i en quatre es poden fer moltes coses.
Jo no se el que alguns van fer per pujar ells com l'espuma pero si que sé lo que no van fer fer beneficiar el poble i que no s'afonara.

Anònim ha dit...

L'anònim de les 10.19 diu: "I salude el nou govern que ocntinue com ara esta governant."
¿¿¿Governant qué??? ¿A Qui? ¿Qué ha fet fins ara?

Anònim de les 12.49: SI, casi 80 milions per fanecada, ¿tu hagueres dit que no? Jo vaig pensar en el futur dels meus fills i vaig dir que si.

Anònim ha dit...

“I no era per salvar l'agricultura sino per fer negoci amb la construcció, amb la rajola. I aixina ha anat la cosa. O siga que segons tu si en un poble algun vei ven algunes terres a bon preu es salva l'agricultura. I les terres de Benifairó i Simat, o Carcaixent, Alcudia, Montesa... i aixina fins dir tots els pobles que no tenen mar, allí s'ha salvat l'agricultura perquè el tio Batiste de Tavernes ha venut la faneca dels Marenys amb uns quants milions de pesetes. Per a riure.”


Ara em negaras que no es van vendre terres a eixe preu no? Tambe diras que mes d´un no van vendre corrent i despres es fica en contra dels PAIS, vinga un poc de sinceritat, que tots estaven bojos per vendre perque eixos diners no s´arrepleguen treballant la terra en la puñetera vida. O si?? Tampoc has entes massa el meu comentari, acas es hui rentable la taronja? Es trau el mateix rendiment que fa 20, 30 o 40 anys? es una eixida per a la gent jove?

Perque no parles del Manhattan de Simat? O millor del de Cullera, on es va arribar a vendre fins a 100 milions la faneca.
Algu es fa ric hui en l´agricultura? Te futur? O es que espereu que les subvencions vos solucionen la vida?
Respecte als poligons, agarra el tren cap a Valencia, cuantes naus industrials veus buides?
Segon aspecte cuantes empreses del poble es coneix que van mal? Cuantes van be? Queden Comerços de taronja? Van be? Ves pel Bar Angel a vore que conten de la campaña.
I altra cosa, si el teixit productiu nacional (español, o si vols valencia o el que et done la gana dels pirineus cap a baix) es una merda, será que es un problema major, que sobrepasa lo que seria les competencies politiques locals?
Per cert, el poligon de l´estacio esta molt concurrit no? Que voleu tambe que l´ Ajuntament construixca les naus? Clar es lo que faria el nou govern si hi hagueren diners. Cotorreta tu que saps, l´ Ajuntament tambe deu construir les naus industrials? O aixo es faena dels propietaris dels terrenys o agent urbanizador? Alguna volta s´ ha fet per l´Ajuntament?
I per ultim, quants hi ha que vengueren terrenys a camvi d´ obra?
No si ara resulta que nomes cuatre bandarres venien les terres per a enriquir-se, especular i afonar al pobre proletariat, que no gastava, no compraba cotxes ni anava de vacances fora ni ha demanat prestecs, ni ha viscut per damunt de les seues posibilitats.
Senyors, que la crisi es culpa de tots, (es cert que d´uns mes que d´altres), que guanyar diners amb la construccio ho han fet molts (i no cal ser constructor, especulador ni un corrupte).
I sobretot, EL VIURE DE LA TARONJA S´ACABA, i no per Manolo y Eugenio, sino mes be per les politiques de la UE amb paisos tercermundistes, pel minifundisme arrelat en Valencia, per la competencia deslleial de molts paisos (que no tots son tercermundistes pero si empren ma d´ obra esclava), per les grans superficies que son les que dominen el mercat. Per un MONTO DE COSES LA TARONJA S´ EN VA A FER LA MA, i amb ella els ingresos, llocs de treball, industries etc de la gent d´ aci, ara si TU VEUS LO QUE ET DONA LA GANA, ALLA TU, PERO NO ET RIGUES PERQUE ES PER A PLORAR.

Anònim ha dit...

Che tu, ho retire tot. tot. Eugenio i Manolo van fer rics este poble, tot el mon anava amb Mercedes i BMv i tenia un xalet a vora agones, i ara per culpa el tripartit se n'ha anat tot a fer puniyetes, i estem empanyats,
Fora el tripartit! Que vinga de nou el PP salvador i el PAI!

I pensar que en 16 anys que han manat no han fet res de trellat i tenien les competencies. I ara te la culpa la UE de que el PP valencia no haja fet res per l'agricultura valenciana, bueno ha fet subvencionar als amiguests perquè feren plantacions en Marroc i altgres llocs fora de Valencia i foteren l'agricultura d'aci.

Anònim ha dit...

Cotorra, perque no publiques el meu comentari d'anit? No us agrada el que diu? El motiu del blog no es informar sobre qüestions locals? Perqué eixa censura si no s'acusa ni s'insulta ningú?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Vosté sap perfectament que no devem publicar res encara perquè estaríem parlant de temes que s'estan negociant, no estan encara aprovats i l'únic que faríem seria embolicar i dir informació que demà potser no siga real per la dinamica negociadora.

A més no sabem fins a quin punt és étic per la nostra part publicar la seua informació que, repetim, no està encara aprovada i més encara quan no sabem qui puga ser vosté, ni està plenament identificat.

Així que oblide tema de censura: tot al seu moment. I fins i tot podrem parlar d'algunes qüestions de sous relacionats amb IPC d'anys anteriors. I més si cal. D'acord?

Anònim ha dit...

I mentres ells discutixen si son galgos o podencos, el poble cap abaix i arruinat. Que seguixquen així, menys mal que hi han altres opcions noves, amb coneiximent. Les urnes posaràn a cadascú en el seu llloc.

Anònim ha dit...

Per a discutir i debatre "politicament" cal estar en els foros on toca debatre i discutir.
Altres no ho poden fer perquè precisament les urnes han parlat.
Les urnes sempre posen cada cosa al seu lloc.