L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 29 de març del 2012

Miliers de valencians es manifesten a València



Una multitudinària manifestació ha iniciat el seu recorregut pels carrers del centre de València, des de l'Estació del Nord, per exigir la retirada de la reforma laboral aprovada pel Govern, a qui s'acusa de "Voler acabar amb tot" , segons el lema de la convocatòria. Milers de persones es concentraven als voltants del lloc d'inici de la manifestació des de mitja hora abans del començament d'aquesta.


Banderes i petos de Comissions Obreres i UGT destaquen en la capçalera de la manifestació, que està presidida per una gran pancarta amb el lema de la convocatòria, i que discórre pel carrer Colom, zona comercial de València, fins l'Albereda . Diversos furgons de la Policia estan situats al costat de la capçalera de la manifestació, al carrer Xàtiva, i també als voltants del carrer Russafa.

El secretari general de CCOO PV, Francisco Molina, ha destacat la "contundència" del seguiment de l'atur i l'absència d'incidents durant la jornada, i ha afirmat que la vaga d'avui és "una mostra del ridícul que fan aquells que pretenen convertir-la en un acte de confrontació ". "El Govern de Mariano Rajoy porta cent dies però està tan desgastat que sembla que està acabant la legislatura", segons ha declarat Molina als periodistes. En referència a la Generalitat, Molina ha advertit: "la dificultat econòmica és un perill, però un Consell intervingut és un perill més gran ".

El secretari general d'UGT PV, Conrado Hernández , ha manifestat que la vaga "suposa un toc d'atenció molt important per al Govern perquè la solució a la crisi econòmica passa pel consens i el compromís social i no per la imposició". "No pot ser que sempre paguem els mateixos" , ha afegit Hernández, per a qui la vaga d'avui és "una demostració pública de què es pot dir no al Govern".

La manifestació és, segons Hernández, "un gran colofó ​​a un gran dia de democràcia i un acte necessari contra un mecanisme que només provoca retrocessos socials ".
 
- Segons El Mundo
-