L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 26 de març del 2012

L’aeroport de Castelló compleix un any sense avions, però hem tingut un any de burles i pèrdues.



Fa un any així es reien els polítics. Ara, després d'un any, altres se'n riuen i fan bromes
L’aeroport ha esdevingut una evident estafa electoral de desastroses conseqüències per a les arques públiques valencianes: 155 milions d’euros en la construcció, 30 milions en publicitat, 35 milions a l’any en manteniment y 84.000 euros anuals en el sou del director general, Juan Garcia Salas, per no fer res,  i damunt els diners de l’estàtua en honor a Carlos Fabra: altres 300.000 euros. 

 Això si, per a més vergonya, l’aeroport serveix d'escarni i burla per als governants que el van impulsar i per al poble que, malgrat l'engany, els va donar suport.   “No hi ha jardí sense flors ni aeroport sense avions, a no ser que et trobes a Castelló” va ser la frase usada en un popular concurs televisiu. 

La construcció d’un aeroport per on no passa cap avió s’ha convertit  en objecte de burla a les televisions nacionals i a moltes tertúlies de ciutadans de qualsevol lloc d’Espanya, que no comprenen el malbaratament de diners i no entenen com tants castellonencs cregueren en l’última promesa electoral de Carlos Fabrra, del PP i aleshores president de la Diputació de Castelló. 

- Extracte de l'Informatiu
-
-