L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 9 de març del 2012

L’excap de la Polícia Local ha quedat suspés 7 mesos de sou i treball


L’excap de la Policia Local, Ginés Ortega ha estat suspés 7 mesos de sou i treball segons publiquen avui els dos diaris “Levante-EMV” i “Las Provincias”. És la sanció resultat dels tres expedients que tenia oberts l’excap policial, un de l’any 2010 per ordenar portar un cotxe de lloguer a Alzira, i dos en el 2011 per suposades faltes de respecte a l’alcalde, Jordi Joan, en dues ocasions amb la qual cosa podria haver una reincidència.

El diari “Levante-EMV” fa una detallada explicació dels motius, cosa que no veiem en “Las Provincias”, a pesar que aquests dies el tema i tots els detalls ha estat motiu de comentari en tots els cercles polítics del poble i són fets sobradament coneguts.

Diu el diari “Levante-EMV” que el primer expedient, del 2010, es deu a una denuncia del sindicat policial “Spplb” per un presumpte abús de poder en haver ordenat a uns agents anar a Alzira a tornar un cotxe llogat per l’Ajuntament, cosa que no podien fer. En el mateix diari s’indica que Ginés Ortega ho ha justificat dient que era una ordre directa de l’exalcalde Manolo Vidal.

A la gent de La Cotorra ens van contar fa ja molts mesos, i per prudència varem callar, que amb motiu de la representació teatral d’una falla local en la Casa de la Cultura s’havia convidat a persones del món teatral de València i que s’havia anat a per elles i s’havien tornat a la capital en un cotxe llogat a Alzira per l’ajuntament de Tavernes. I que després s’havia ordenat a alguns agents que el tornaren a Alzira, cosa a la qual s’havien negat inicialment per quedar fora del seu territori i no poder fer eixa tasca. Ara, en llegir la premsa, no  sabem si és el mateix cas, però tot apunta a que sí.

Els altres dos expedients són per presumptes desconsideracions i falta de respecte a l’alcalde Jordi Joan. L’excap de la policia nega els fets en manifestacions al diari Levante-EMV encara que sí reconeix haver discutit amb l’alcalde quan va anar a demanar-li explicacions del nomenament del nou cap de policia. També afirma Ginés Ortega que hi ha hagut una persecució a la seua persona, cosa que l’alcalde, en manifestacions també al diari, nega.

Jordi Joan recorda que Gines Ortega va deixar de ser cap de policia arran de la denúncia d’un sindicat perquè havia estat nomenat de manera il·legal. I és que l’anterior alcalde, Manolo Vidal, el dia d’abans de l’elecció del nou alcalde li va firmar la prorroga indefinida de la comissió de servei que tenia per a ser cap de policia,  quan només una comissió pot ser de dos anys i ja s’havien complit. Arran de la denúncia sindical, el govern actual va haver de revocar la prorroga per il·legal i, en quedar lliure la plaça, es va nomenar un nou cap.

L’alcalde diu que no s’ha discriminat a ningú i recorda que Gines Ortega va passar a ser el numero 2 de l’escalafó policial de Tavernes, amb funcions d’inspector, i ha gaudit de les vacances i dels dies d’assumptes propis, amb la qual cosa afirma que no hi ha hagut cap discriminació. També afirma l’alcalde que amb una simple petició de perdó per la seua actuació reiterada, i feta davant d’altres persones, així i tot ell hauria suspés els expedients oberts per aquests fets.

I és que segons conta el diari “Levante-EMV”, els dos fets que han determinat la presumpta desconsideració  i faltes de respecte foren realitzats davant testimonis, no en una conversa privada o en un lloc tancat, cosa que “Las Provincias” ni esmenta.

Aprofondint un poc més, i per més informació, hi ha fets que tingueren lloc en la Casa Consistorial  i es produïren davant de particulars i d’altres agents de la policia i estan gravats per les càmeres de l’edifici. A més cal indicar que la imposició d’un expedient disciplinari implica tràmits, nomenar un “jutge instructor”, escoltar les parts, escoltar els testimonis i després determinar la falta i la sanció segons el reglament del cos. Això és el que s’ha fet i segons ha manifestat el mateix alcalde, s’ha aplicat la sanció mínima (greu) perquè amb la màxima (molt greu) tenim nosaltres entés que la sanció podria arribar a un any.

També hem sabut que alguns dels testimonis, l’endemà dels fets parlarem amb ell i li demanaren de reconsiderar la seua postura, de disculpar-se a l’alcalde. Sembla ser que això mai no es va produir, perquè l’alcalde diu que amb una simple petició de perdó, tot hauria quedat oblidat.

Gines Ortega ha indicat a la premsa que iniciarà accions legals contra les sancions que li han estat imposades.

- Informació pròpia, a més de "Levante-EMV" i "Las Provincias" 

- Publicat originalment el 07/03/12,  actualitzem i posem al dia d'avui
-

42 comentaris:

Un avis que no respon. ha dit...

A mi hem recorda a Manolo Vidal com a Trillo, ara Ambaixador als EEUU, i els generals espanyols que pagaren per ell el cas de l'avió a Turquia. En fí, que s'ha de ser professional i saber sempre on s'està. Amics a mics però amb el menjar dels fills no es juga, i hi ha que vol ser més valent que el seu amo.

Anònim ha dit...

No es per clavar llenya, pero no m'extranya ja que com a ciutadà he tingut tracte en ell i, al meu parer i entendre, va ser un poc maleducat a l'hora d'atendrem.
I tampoc es per res, pero moltes coses que li han passat jo crec que han segut per estar massa pendent de Manolo Vidal, que al meu parer va fer dell quasi com un criat en l'ajuntament.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Agraïm que es cenyiu al tema concret i deixem les valoracions personals i que destriu la funció publica de l'ambit personal.
Gràcies

Anònim ha dit...

JJ molt be

Anònim ha dit...

val cotorra esplicare el meu cas cense esplicarlo,fara mes de vint anys tinge algo que aclarir,jo vaig acatar,pero la meua novia avui muller esva indignar,no mes tranya que la vida el duga al puesto.p.d.de antonces que no havia sabut mes d'ell.

harri ha dit...

El que no vec clar es com a pesar dels informes en contra dels tecnics poseu un nou cap( que no el conec i res tinc contra ell).
Si jo fora el que vaig firmar eixe decret ho tindria prou clar per a defendrem de la demanda per prevaricació que va a caurem com una llosa.
Hem sembla que al bloc correrà la llista i Perfecto acabarà la llegislatura de regidor.

Anònim ha dit...

Perquè hi ha informes en contra i hi ha informes a favor. És cert el que dius, com també és cert que hi ha informes a favor de l'actuació feta, informes que potser no sabies que existien perquè els llocs per on tu sols aparéixer i tirar foc contra el govern això no ho diran: que el govern té informes contradictoris.

Una cosa si que és certa: l'anterior excap no podia seguir d'intendent en base de comissió de servei i si molt ens apures ni d'inspector en base a la sentencia del Tribunal Suprem que anul·la els cursets de l'IVASP com a mitjà per accedir a inspector tot substituint la licenciatura o diplomatura que cal. I l'anterior cap nomes té, sinó estem equivocats, una FP. L'actual cap ja saps que es advocat en lleis.

O siga que de prevacarió res perquè hi ha informes dels dos colors, a favor i en contra, i el polític decideix.

Anònim ha dit...

T'acabe de repetir el mateix en un altre lloc, ara dubte allí ho publiquen.

Anònim ha dit...

Un blog del poble, ha obert un fil, on vol que es comente, si un locutor d'intereconomia de la Safor, se n'empassa o no, jo he comentat açò:

Ja ho crec que se n'empassa, l'únic que fa és utilitzar l'insult fàcil i ja està, molt típic de la gent de dreta,de fet quan insulta no dubta, però quan ha d'explicar els motius pels quals expedientaren a Ginés, ja no parla amb tanta lleugeresa. Ja li costa més explicar els arguments, per què serà? Este home no explica, que els policies que anaren pel cotxe a Alzira, no volien anar per estar Alzira fora del seu districte i ginés els va obligar a anar. Fent abús del seu poder. Per a què s'havia utilitzat eixe cotxe? En Tavernes hi ha cotxes, per què utilitzar-ne un de lloguer? Tampoc diu que aquesta denúncia la realitza un sindicat de policies. Presumpta falta de respecte??? Que com no pensa igual que ell fora?? Que demanar perdó no és una cosa normal?? Els insults i comportament de l'anterior cap de policia, estan gravats per les càmeres de seguretat de l'ajuntament, s'ha seguit un procés reglamentari intern i s'ha decidit el que s'ha decidit, la sanció mínima possible per aquests casos, això esté bufó dretós tampoc ho diu, i molta gent anà a dir-li a Ginés que s'ho pensara i recapacitara i ell, més xulo que un huit, que no i que no, cada u és amo dels seus actes i de les seues conseqüències... La informació d'aquest succedani de periodista està sesgada, engroguida (sensacionalitzada) i dirigida a un fi: desacreditar a un alcalde en pro d'un cap de policia. Per sort, en el poble ens coneixem tots, i tots sabem qui és Jordi Juan i qui és Gines. Ací no hi ha massa discussió. Jo, tu, ell i qualsevol altre, haguérem pogut fer el mateix paperot que el tipus este, amb arguments totalment oposats, clavant-nos amb Manolo, amb Ginés i amb qualsevol altre, utilitzant l'insult fàcil i fent com si s'hagues produït un destarifo (prou que se'n produiren amb l'anterior govern), però sou vosaltres qui teniu els mitjans de comunicació per distorsionar qualsevol cosa que no vos interesa. Bé Ventilador, volies comentaris, ja en tens un, espere que el publiques encara que no siga del teu agrat, de totes maneres el publicaré també en altre lloc per si de cas. Gràcies.

Anònim ha dit...

Accepte travesses o vots que no el publica.
Jo vote que no el publica.

Anònim ha dit...

Jo considere que voler traure punxa contra l'alcalde amb una informació tan grollera i burda feta per un descerebrat, l'unica cosa que va aconseguir eixe blog és fer-li més mal encara a la persona afectada per l'expedient i excap de policia.

I simplement per una simple raó que l'anonim anterior diu ben clarament: estem en un poble i tots ens coneixem. No cal dir res mes d'este o d'aquell.

Anònim ha dit...

Segur que no el publica

Ja no confie en els politics ha dit...

El que està passant ara a l'Ajuntament no havia passat mai en quasi 40 anys de democràcia.

Anònim ha dit...

referente al comentario del que dice ser periodista señor por decirle algo por que de señor no tiene ni el nombre pues el comentario que hizo por la radio se merece que los servicios juridicos del ayuntamiento lo demandaran por ofensas y insultos al señor jordi juan que si que es un señor por su carrera que tiene y por el puesto que representa en el ayuntamiento yo si fuese del señor jordi lo demandaria por difamacion

Anònim ha dit...

Algú sap si anteriorment s'havia suspés de sou i treball a algun funcionari de l'Ajuntament o és esta la primera vegada que passa a Tavernes?

Anònim ha dit...

Algú sap si aquesta és la primera vegada QUE ALGÚ ES MEREIX que el suspenguen de sou i treball? JO ESTIC SEGUR QUE ABANS AÇÒ NO HAVIA PASSAT PER QUÈ NINGÚ LI FALTAVA EL RESPECTE A NINGÚ com si estiguera per damunt de la llei.

Anònim ha dit...

Si, que està fent soroll la cosa, si, jo sols dic una cosa, jo al meu treball si li falte el respecte a algú, ja no al meu jefe, és falta greu, i prou, les faltes greus porten una sanció, així, que per què siga funcionari, no es te que quedar sense càstig.

Anònim ha dit...

uuuu

Anònim ha dit...

Com ja heu pogut vore, sinó ho vos ho dic jo, el blog del poble que abans he esmentat, no ha publicat el meu comentari, com era d'esperar, la censura és una eina que els agrada utilitzar, per sort ací hi ha comentaris de tots els colors i no es manipula.

Anònim ha dit...

Les camares de l'ajuntament sols graven imatges. No han registrat el que va dir l'excap de la policia a l'alcalde.

Anònim ha dit...

Quina causalitat!!! Anitno havien publicat el meu comentari i aquest mati si, quan el meu comentari era anterior a molts dels que hi havien. Serà que el ventilador també llig la Cotorra??

Anònim ha dit...

comentaris de tots els colors i no es manipula? On esta el meu comentari sobre l´excessiu salari dels municipals del poble si es compara amb els altres cossos de seguretat del Estat, i en el qual tambe manifeste que estos no son mes que altres enxufats al Ajuntament? Aci tambe hi ha censura, encara que despres diran que no es inadequat. CENSURA

Un comentari cert ha dit...

Un comentari que circula pel poble i me'l diu una persona del carrer València sobre el tema del cap de policia: " Si això li contesta aixina a l'alcalde que podia fer-nos a la gent normal de Tavernes".
Certament, hi ha professionals que no saben on estan, i sempre pensen en ells i no en el seu càrrec al servei del ciudatans que son qui els paguen. En fi, si ho fa el PP sempre esta bé, però rebre la seua medicina no els agrada. Que vagen espai amb Jordi Juan, te clar com salvar la situació i qui esta per salvar-la i qui està per salvar-se ell soletes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

comentaris de tots els colors i no es manipula? On esta el meu comentari sobre l´excessiu salari dels municipals del poble si es compara amb els altres cossos de seguretat del Estat, i en el qual tambe manifeste que estos no son mes que altres enxufats al Ajuntament? Aci tambe hi ha censura, encara que despres diran que no es inadequat. CENSURA

Tu ho has dit. Hi ha comentaris de tots els colors i no hi ha cap motiu per no publicar el teu, si ens haguera arribat.

Podem assegurar-te per activa i per passiva que en aquesta notícia només hem deixat de publicar un comentari d'un rengló perquè simplement era una qualificació negativa (diguem-ho així) a l'excap de polícia. Presisament per eixe comentari varem posar la nota on demanavem que se cenyireu al tema.


El teu comentari no ens ha arribat. Si t'ho vols creure t'ho creus, sinó.... no és problema nostre.

Ara si parles de sous i xifres que estiguen contrastades, no això de m'han dit, es parla.... La majoria dels sous dels funcionaris publics estan en internet en pàgines oficials. Fes-nos esment de la font.

Anònim ha dit...

Doncs jo no el conec molt, però el tracte que he tingut amb ell sempre ha sigut molt amable i inclús alguna vegada m´ha ajudat en temes que li pertanyien... i no soc del pp, ni soc Manolo Vidal, ni cap cognom d´èlit del poble. Simplement un home del carrer. És molt fàcil matar a les persones i fer llenya de l´arbre caigut, i em sembla lamentable. Supose (pel que dieu) que li va contestar mal i segurament s´haurà equivocat (en això i més coses) però, qui no ho ha fet alguna vegada? algú és perfecte? Em sembla molt fort llevar-li el sou a una persona (que te fills...) i em sembla una mesura desproporcionada. TOrne a dir que jo no el conec molt, però el tracte que he tingut amb mi sempre ha sigut correctíssim i jo no he tingut mai res que oferir-li a canvi.
Tal volta va perdre les formes (jo i tots les hem perdut algunes vegades),però us heu preguntat si tot el que li van fer o dir era just? us heu preguntat si el nomenament del nou cap era l´idoni? (jo tampoc conec el nou,però m´han parlat... tela!). Jo crec que tots tenim defectes i supose que en aquest tema, com en qualsevol altre, ningú te la rao suprema i tots s´equivoquen.Simplement pense que les coses no haurien d´arribar a aquest extrem i no hauríeu de demonitzar a una persona que, al cap i a la fi, ha estat (i està) treballant en el poble de forma digna i professional, amb les seues coses bones i dolentes, com qualsevol ésser humà.
Jo no estic en cap bando, ni soc afín a cap blog (sembla ser que en funció d´on escrius eres d´uns o d´altres, la qual cosa em sembla lamentable), simplement tracte de ser just amb una persona qua almenys a mi em mereix tots els respectes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Respectem el teu comentari com tots, però no estem d'acord amb això de que fem llenya de l'arbre caigut. Almenys la gent de La Cotorra.

Si lliges la nostra crònica és completament asèptica, ens cenyim a narrar els fets tal com s'han relatat en la premsa i el que afegim està totalment constrastat. No ens hem dedicat a insultar, a qualificar persones com si han fet alguns mitjans de comunicació. I deixem-ho ací.

Simplement volem dir una cosa que sembla que s'oblida: estem parlant d'un fet ocorregut en un dels cossos de seguretat i que tots sabem que les normes no són les mateixes que regeixen en altres llocs per raó de la tasca que fan.

Així actuacions de falta de respecte a un superior (l'alcalde és la màxima autoritat del poble)o desobediència, etc. no es mesuren igual que en la resta de la societat i ací tenen cognotacions i sancions diferents.

I tot això està regulat i la sanció - no entrem en si justa o injusta, proporcionada o no- s'ha aplicat d'acord a les normes que té la policia local i després d'un proces com marquen eixes normes.

I responent altre comentari, és una sanció d'acord amb la llei i les normes del cos.

I responent a un altre comentariste: Efectivament, les càmares no graven veu, però si graven gestos, vocalitzacions de la boca i distorsions de la cara conductes airades, moviment de braços i moviments "estranys" de les persones que denoten sense cap tipus d'escusa si u s'esta comportant normal o està dins d'un cabreig contra algú. I si damunt hi ha testimonis que ho senten tot, entre eixos testimonis agents de policia... tu mateix!

Pel canvi per la societat ha dit...

Ja esta bé. Els jutges son ja ho veieu favorables a la dreta. Els policies a l'ordre de la mano dura i com si foren uns peleles de la dreta. Pegueu i peguen. Mai he vist que estiguen a favor del poble, més bé de l'ordre que mana el clero i per tant la dreta. Vulgau o no. Prou d'històries, volem una esquerra que no tinga por a estos intrusos socials posats per la dreta, jutges i policies, que si se n'adoneu es el primer que canvien quan arriben al poder. Ah ! i els que cerquen els diners negres: mira que han fet amb els inspectors fiscals. Canviar-los per a que no investiguen. Ben fet i a seguir Jordi, per moltes raons passaràs a la història d'este poble.
" Eixe que diu que coneix tant a qui i quan, que no pose la mà per ningu que li la cremaran" . Més val que mires com ens quedem alguns sense cobrar durant anys per culpa d'els que manen malament, i de segur que noes el cas del govern de JJ. Pensa un poc abans de dir les coses. Sols hi havia que demanar perdó. NI això , qui serà este?

Anònim ha dit...

Es que coneixent a Jordi estic segur que no feia falta ni això, ni dir perdó.
Només dir: disculpa, estava massa alterat i vaig actuar com no devia. Amb disculpa segur que hi havia prou.

De fet, i segons han contat testimonis del succeït, l'alcalde li va dir: "Estàs molt alterat i nerviós. No estas ara en condicions de que ho parlem. Ves-te'n a casa, tranquilitzat i dema ens vegem i ho parlem".

I no va fer cas i va seguir amb la mateixa actitud.

Anònim ha dit...

Cotorra en el comentari de les 12:40 has oblidat un xicotet o gran detall:

Estem parlant del que era cap de la policia, la persona que més havia de donar exemple del que es complir el reglament i les normes de la Policia Local.

Esperem que això el jutge tampoc ho oblide: qui havia de donar llum estava donant fum. Un mal exemple per a tots els que estaven allí veient el que passava. Si en un agent la falta és lleu, en ell pel seu carrec es converteix en greu o molt greu.

Si ne contarem ha dit...

Al meu entendre estava provant a un jove de vint-i-vuit anys que ,segons el PP havia estat erroniament alcalde. Com si necessitaren provar-lo fins on arribava. I ja veus, les proves ni en gaseosa.
Una persona que va ser, per comentaris en esmorzars, servil amb l'anterior alcalde fins al limit, podia ara servir per provar fins on arribava l'actual i tindre un tema, la dreta, de que parlar.
Passa amb els que menen i no saben on estan. El més normal si eres funcionari d'un sol amo es demanar la dimissió d'un càrrec, i esperar.
En fi, en algun moment coneixerem anecdotes i proves sobre eixa estreta relació un poc mercantil gens professional. I es que esta clar a una laclade del PP no li haguera passat ni pel cap fer-li aquella desequilibrada maniobra. Només cal preguntar a la policia municipal.
I la gent d'ordre perd l'ordre quan li ho mana un superior. Pot ser este el cas?
Quan de perdó has de demanar Manolo tu al poble, pel que has fet i pel que has manat, sense tocar legalment fer-ho als altres.

Anònim ha dit...

És possible el que dius. Xarrades que parlen detalls de les relacions entre l'exalcalde Vidal i l'excap policia n'hem sentit moltes en els bars de la plaça.

I pregunteu a la gent que treballa en l'ajuntament si es cert que les parets de fusta han deixat passar crits i marmolons del despatx de l'exalcalde.

Jo també crec això: Gines punxat ves a saber per qui i pensant que el recolzarien a tope ves a saber quins, va anar a buscar el que pensava ell era un ninyato i es va trobar amb un adult amb mil vegades més personalitat que ell.

I pitjor que alguns policies li digueren que es fera arrere i es disculpara i sempre contestava que havia actuat be quan els companys li feien vore que no.

Seria bo saber qui va tirar la pedra i va amagar la mà. Un no s'enfronta directament contra l'alcalde i menys davant de gent si no creu que té les esquenes defeses.

Anònim ha dit...

Qui té un amic, te un tresor.
Qui perd a l´amic, perd el tresor.
Eixa es la qüestió.

Anònim ha dit...

Quina llastima no poder preguntar-li a la persona que Els va tindre al Seu carrec. Gines y Miquel dues potes per. a un banc

Anònim ha dit...

Per cert, ningú ha dit que Ginés li volia posar als dos agents q no volien dur el cotxe a Alzira 12 anys sense empleo i sueldo per insubordinació. Ginés volia deixar a dos companys seus 12 anys sense empleo i sueldo i ara li han caigut 7 mesos a ell. Per denuncia insubordenació i es nega a disculpar-se d'un alcalde.

ja va ha dit...

Ja van eixint. Si alguns parlaren

Anònim ha dit...

"Per cert, ningú ha dit que Ginés li volia posar als dos agents q no volien dur el cotxe a Alzira 12 anys sense empleo i sueldo per insubordinació. Ginés volia deixar a dos companys seus 12 anys sense empleo i sueldo i ara li han caigut 7 mesos a ell. Per denuncia insubordenació i es nega a disculpar-se d'un alcalde."

Estàs tu poc flipat!! ¿¿Però qui t'ha dit això????

Algú d'açí vol fer el favor de parlar amb un poc de propietat???

Sabeu del que parleu o tot són rumors de bar??

Anònim ha dit...

Jo sé del que parle. I no flipe ni és cap rumor de bar.
Això nomes cal que ho preguntes a algun agent de la Policia Local.

Anònim ha dit...

Val, doncs dis-li a eixe agent o agents que tornen a estudiar les lleis, vinga.

Anònim ha dit...

Crec que no saps del que parles. El que li ho has de dir és tu a Gines, i precisament això: que estudie les lleis millor.
I li dius com se li va passar pel cap fer un expedient als dos agents que no van voler tornar el cotxe perquè feien una cosa contra el reglament i damunt va incoar un expedient amb proposta de sanció de 12 anys apartat del servei. I li preguntes en base a quins articles ho va fer.

I de pas li preguntes com va quedar la cosa i qu va passar finalment amb eixos expedients i perquè. I ja ens diràs si t'ho ha contat.

Anònim ha dit...

Quien siembra tormentas recoge tempestades, eso es lo que le ha pasado a Gines exjefe de la policia, esta probando de su propia medicina, y creo que le ha caído lo mínimo para lo que verdaderamente se merece.El tiempo pone a cada uno en su sitio y ha este individuo con uniforme ya le ha tocado.
Mi enhorabuena a Jordi Juan

Anònim ha dit...

La gent no sap que Gines va expedientar i va proposar una sanció de 12 anys sense treball i sense cobrar a dos policies locals.
I el PP ho beneia i estava tot d'acord, i sense pensar si eren pares o mares de familia i si tenien o no tenien dignitat de persones els policies que anaven a sancionar.
Pero no son els unics i també es van expedientar a dos altres agents amb temps d'empleo i sueldo, i a un d'ell dos voltes.
I tampoc van mirar si eren pares de familia.
Ara Gines i el PP demanen coses que mai ells van tindre en conter.

Anònim ha dit...

A la hora de expedientar a un funcionario de la administración o cualquier otra persona de una empresa, solo se tiene en cuenta su actitud de falta o no ante el trabajo. La familia no tiene nada que ver. En todo caso, el único que debe mirar por su familia es el propio funcionario y demostrar en todo momento educación con superiores, inferiores y familia.
Esta es una forma más de mostrarse digno y quien no respeta a un alcalde a pesar de los pesares, NO ES DIGNO.