L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 11 de març del 2012

XI Cursa Popular del Dia de la Dona

 

Més de 200 dones van participar en la tradicional cursa què, amb ocasió del Dia de la Dona, se va celebrar la boqueta nit de divendres.  El regidor d’Esports, Josep LLácer, i la tinent-alcalde i regidora del Bloc, Llum Sansaloni, foren els encarregats de tallar la cinta de començament a la cursa.

L’eixida de la que ha estat XI Cursa Popular es donava a la Plaça Major, i a partir d'ací s’iniciava una marxa pels carrers de la ciutat d’una longitud de 2 quilómetres. Com ve essent habitual, la cursa només té un carácter reivindicatiu i participatiu, i no competitiu. Prèviament a la cursa, totes les participants feren uns exercicis d’escalfament a ritme de la música i seguint les pautes de la monitora.



Les participants reberen com a record una samarreta i detalls oferits per les empreses col·laboradores (la CAM, Fruites Tono, Disvall i César Esport) i trofeu de l'Ajuntament.

La cursa va tindre la col·laboració dels membres de Protecció Civil i Creu Roja de Tavernes, així com de la Policia Local vallera.

 -