L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 27 de març del 2012

Estudiants americans han visitat l’Ajuntament de Tavernes dins del programa d’intercanvi que enguany compleix deu anys




El programa d’intercanvi d’estudiants entre l’IES Jaume II el Just i el Penncrest High School, ha celebrat avui el Dia de la Valldigna, i amb tal motiu han visitat l’Ajuntament de Tavernes on han sigut rebuts per l’alcalde Jordi Joan. Enguany es celebra el 10é aniversari del programa.

Els 27 alumnes americans han estat acompanyats per 30 alumnes de l’IES Jaume II el Just. Els estudiants del Penncrest High School han vingut amb les professores Ana Wiegner, Angela Beaudry i Laura Nemec. Per part del Jaume II, els professors espanyols de l’intercanvi Ximo Blasco i Maria José Montesinos han acudit acompanyats per un grup de professors de l’Institut.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, s’ha dirigit en anglés als estudiants, els ha ha donat la benvinguda i els ha remarcat que “el programa d’intercanvi no és sols per a practicar i aprendre espanyol, sinó que també és per a desenvolupar la seua personalitat i alhora experimentar la nostra cultura, costums i tradicions”.

Dos dels alumnes americans, Abby Dunn i Jack Fabris, han adreçat unes paraules en perfecte castellà als assistents i han lliurat a l’alcalde un llibret de la Constitució Americana i de la Declaració de la Independència.

Els estudiants van arribar diumenge passat a Tavernes i ahir dilluns visitaren la València gòtica i medieval, i avui celebren el Dia de la Valldigna. Demà dimecres gaudiran del dia de la tecnologia i de la modernitat, amb visita a la València contemporània, mentre que dijous serà el dia del turisme i del temps lliure i queda reservat el divendres per conéixer el món clàssic.

El cap de setmana el compartiran amb les respectives famílies del programa d’intercanvi i el dilluns serà el dia dedicat a la universitat i a la música. El dia 3 agafaran vol des de Madrid cap a Philadelphia.

- Segons el web municipal
-