L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.396
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:22.658

dilluns, 5 de març del 2012

Conselleria d’Educació encara deu les 73.000 beques de menjador d'aquest curs, segons avisa la la Federació d'Associacions de Pares i Mares de València

La Federació d'Associacions de Pares i Mares (FAPA) de València va informar divendres que la conselleria d'Educació encara no ha abonat les beques de menjador d'aquest curs, el 2011-2012.

Segons la FAPA, la Conselleria deu més de 73.000 ajudes i recorda que la Conselleria d’Educació va pujar els requisits respecte a anys anteriors i en va va aprovar 58.000 de les 85.000 sol·licituds presentades enguany, és a dir un 60% de concedides, però les queixes dels pares van fer que en concediren 15.000 ajudes més.

Això suposa que les beques impagades superen els 34 milions d'euros i que, quan els menjadors ja porten sis mesos funcionant, els centres no han vist un euro, amb la qual cosa la FAPA diu que poden esdevenir un problema afegit a les retallades.

Conscients dels problemes que podrien generar els deutes a les escoles i instituts públics, FAPA-València ha decidit estudiar la situació del sector través d'una àmplia consulta a les 646 associacions de pares i mares que formen l'entitat. La intenció final és l'elaboració d'un informe-els resultats podrien ser presentats en breu-que analitze la situació cas per cas.

-