L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 16 de març del 2012

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Que mai no falte alegria!



 Els  fallers sembla ser que han volgut deslliurar-se de la tensió de la plantà i la millor manera ha estat seguir una terapia de bon humor, una "risoterapia".

Fora tensión, fora problemes sembla ser el lema que han triat els fallers, segons ens mostren les fotografies enviades per un faller i que ens diu les ha preses fa uns instants a la Plaça Major. 


Han quedat poc fluixes de qualitat - ¿fetes amb el mòbil? - però agraïm la seua voluntat i l'interés de fer participes a tots els lectors d'aquesta improvisada festa on ens diu que "els papers estaven canviats. Els homes vestits de falleres i les dones de fallers".

Res, amics, que estem ja dins de les falles. I un prec a tots els fallers i falleres adults: feu que els menuts respecten el mobiliari urbà, que la reposició ix de les nostres butxaques, dels nostres impostos.I ho diguem perquè ja hem vist molts banquets amb senyal de cremades de pòlvora!

-