L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

diumenge, 18 de març del 2012

El Bloc celebra l'esmorzar faller a la falla Portal 

El Bloc de Tavernes va visitar ahir dissabte la falla Portal, una visita que va servir també per a fer el tradicional esmorzar que a falles reuneix militants de tota la Valldigna. 25 persones s'arribaren ahir a la falla Portal continuant una tradició que ve de fa molta anys i que s'ha continuat enguany una vegada més.

Fa anys, molts anys, la falla va convidar a esmorzar a la seua carpa als regidors del Bloc, que acudiren amb uns quants militants, un esmorzar que es va repetir l'any següent i que s'ha pres com un costum de falles i continua fent-se.


A les fotografies podeu vore algunes de les taules de militants del Bloc, entre ells l'alcalde i regidors de Tavernes, així com a militants i regidora de Simat, Agustina Brines. Tots estigueren atesos per Josep Peiró, membre de la falla.

- Segons la nota remesa pel Bloc

-