L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 16 de març del 2012

Tavernes es va avançar i ara ens ho copia el PP de la Diputació ¿Serà cosa d’assessorament?




L’ajuntament de Tavernes fa ja mesos que treballa en mesures per estalviar llum. Ací teniu l’última noticia que hem publicat, i on es fa referència al pla iniciat el passat estiu, dies després de la formació del nou govern.


Ara Diputació, segons noticia que publica avui el diari Levante-EMV, vol fer un pla per tal que els ajuntament estalvien. Segons diu el president de la “Dipu”, Alfonso Rus, la pujada del 6% que farà el ministeri d’Indústria de Madrid “es alarmante” i deixarà encara en pitjor lloc “la insostenible” situació dels Ajuntaments. I si el president Rus diu això d’una mesura del seu partit, del Ministeri d’Industria de Madrid governat pel PP... ¡lligueu-vos les espardenyes que la tenim clara”.

Sort que Tavernes, amb una mesures ben encertades de l’equip de Jordi Joan, ja ha iniciat la preparació i condicionament per gastar menys fluid elèctric.

Un pla i unes mesures que per cert han estat criticades, tirades per terra i, fins i tot, han servit perquè els llocs habituals afins al PP, feren burla dient si ara caldrà anar pels carrers amb piles i ciris encesos i altres “lindeses” per l’estil, del tipus que la mesura produïa molèsties al veïnat – sembla ser que el veïnat de Tavernes havia de filar perles per les nits i els molestava no tindre llum- o si això anava a provocar actes de vandalisme.

Diputació ara vol fer el mateix que Tavernes i reduir el consum electric. ¿El PP i els seus blogs afins criticaran també a la Diputació? El que no aclareix el diari és si Rus a l’hora de prendre eixa mesura, Rus ha estat aconsellat pel cap de l’oposició vallera i assessor de la Diputació, Manolo Vidal, com a coneixedor del que es fa en el seu poble. 

-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyal de que les coses ben fetes, sempre estan ben fetes!!!
Bon treball d'este equip en l'ajuntament!!!

Anònim ha dit...

Senyal de que Rus té com assessor a València a Manolo Vidal. Ara Jordi deuria demanar-li comissions pel copyright... :-)

Anònim ha dit...

Ara la colla d'amargats de sempre que posen el grit en el cel com unes planyideres, que es trenquen els vestits i a crit pelat s'arranquen els cabells proclamant el final de la humanitat. llum, llum, que vinga la llum, i al senyor alcalde que li donen pel....que es el que voldrien esta colla de descerebrats. sort que cada vegada son menys.
per cert...quien sabe ande esta Manolo? ja no viu a Tavernes? La calle ja no es suya, com dia aquell?

Anònim ha dit...

Criticar. criticar. criticar. criticar. criticar. criticar. (fragment del pensament uniforme estrategic de la oposicio de Tavernes) jajaja

Anònim ha dit...

Que estalvien en festiverns i que enxufen la llum que el poble està fosc.