L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 15 de març del 2012

Tavernes disposa d'un monumental rellotge de sol a l'Avinguda de la platja

  

Ahir va quedar instal·lat en la part final de l’Avinguda de la Marina un espectacular rellotge de sol, una obra que ha quedat assumida per l’empresa concessionària de l’obra.

Al llarg del matí d’ahir els operaris procedien al montatge de l’obra dissenyada per Joan Olivares i Rafael Amorós, els millors especialistes en aquests rellotges i autors entre altres de la denominada “Ruta dels Rellotges de Sol” a la localitat d’Otos (Vall d’Albaida).

El rellotge instal·lat a la platja de Tavernes és de disseny completament modern, construït en forma d’anella metal·lica vertical d’acer corten sobre els 2 metres de diàmetre on s’han troquelat les hores i una part central inclinada on es projecten.
 

El sistema és totalment novedós dins dels rellotges solars i s’ha dissenyat de manera que imita un rellotge digital: els raigs de sol en travessar els números troquelats projecten les hores damunt d’aquesta part central.

Cal dir també que el rellotge marca l’hora solar, no l’hora “oficial” que com tots sabem té una diferència d’1 hora ara mateix ( serán 2 hores amb el canvi d’horari).
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Es horrible. Estos del PP ho feien tot igual de fatal!

Anònim ha dit...

És una maravella. Senzill, útil i modern. Un motiu d'orgull per als vallers i un atractiu turístic més.

Filosof ha dit...

El primer es un dretà infectat. Sabrà ell de rellotges. Noslatres tenim a un Enric Marco que ens ha fet viure com una pel.li explicant-nos un rellotge d'Otos que hi ha en la entrada amb tres xiprers. Que significaven la benvinguda a Grècia, en aquest cas al ser-ne tres donava la molt ben vinguda. I em recorda però millor el de Beniganim.

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL... ha dit...

aniré a vore'l de prop quan estiga acabat, però pareix xulo...
mescla de tradició expresada desde la modernitat en el disseny i els materials...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ja està acabat. Haurem d'actualitzar les fotos...

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL... ha dit...

jejejeje fa algun temps que no em passe per la mar...