L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 14 de març del 2012

Esquerra Unida sol·licita la seua acta de regidora en l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna


La Comissió Instructora d’EUPV ha resolt el procés amb l’expulsió de Karina Vercher. La comissió ha dictat aquesta resolució després d’haver estat mediant sobre l’assumpte des d’abans del ple d’investidura.  

Després de les eleccions municipals s’inicià un conflicte entre el col·lectiu de Tavernes de la Valldigna i la regidora Karina Vercher. “Des d’EUPV sempre hem intentat mediar i esgotar totes les vies negociadores amb l’objectiu d’arribar a un acord. Açò no ha estat possible perquè la regidora ha incomplit reiteradament els acords de l’assemblea local i els Estatuts de l’organització”, explica la Secretària de Política Municipal, Estefania Candel.

Davant aquestos fets, l’executiva d’EUPV nomenà una comissió mediadora que intentà arribar a un acord amb la regidora i el col·lectiu. “Açò no va ser possible perquè al final Vercher no acudia ni a les reunions ni contestava el telèfon”, afirma Candel.

Finalment, EUPV va decidir que aquesta comissió instruira un expedient sancionador que finalment resolgué que la regidora havia comés faltes molt greus, contemplades als Estatuts d’EUPV i que han derivat en la seua expulsió, aprovada per la majoria absoluta del Consell Nacional d’Esquerra Unida.

Les acusacions de la regidora estan fora de lloc perquè abans d’anar als tribunals, els nostres Estatuts contemplen la possibilitat de recurs a la Sindicatura de Greuges, cosa que no ha fet. I, en segon lloc, perquè tot el procés s’ha dut amb totes les garanties que contemplen els Estatuts, i li s’ha notificat per burofax i per carta certificada a Vercher tant la seua expulsió com cadascuna de les reunions a les què haguera hagut d’assistir. De la mateixa forma també se li ha notificat a l’Ajuntament de Tavernes“, afegeix Candel.

D’altra banda, Esquerra Unida li reclama a Vercher que torne la seua acta de regidora, “perquè el que es votà en les eleccions és la llista d’Esquerra Unida, i ella ja no hi forma part d’aquesta. La direcció d’Esquerra Unida ha donat tota el suport al col·lectiu de Tavernes, qui està treballant de valent pel municipi, a l’igual que han estat fent fins ara”, ha remarcat la dirigent d’esquerres.

València, 14 de Març de 2012

Reproducció textual de la nota remesa pel GABINET DE PREMSA EUPV

-

15 comentaris:

Anònim ha dit...

A Tavernes, així com a molts pobles, a l'hora de votar es mira més a la persona que encapçala la llista que no al partit que representa. Per altra banda, transfuga es si se'n va del partit no si l'expulsen. I finalment, en cas que Karina deixara l'acta (crec que açò està més difícil), qui ocuparà el seu lloc? Bernardo Jareño?

Anònim ha dit...

Uy quin culebro a la vista¡¡¡ Karina reina liala parda a vore si acaba de petar tot¡¡¡ les falles, el pp, el psoe tot a fer la ...

Anònim ha dit...

Xè!! Estos del PCE-EU. Diuen que després de mesos de pensar (des d'abans del pla d'investidura) ara va i just 24 hores després que varios militants se'n van acusant Jareño de passar-se per... totes les regles del seu propi partit, se'n recorden del tema de l'expulsió.

A més, segons ells, dissabte el Consell Polític Nacional recomana l'expulssió i, dimarts, i sense convocar per a res a la regidora decideix fer cas als jefes del partit comunista i expulsar-la.

Quina sort que no manen en cap lloc. A Buñol ja han expulsat a la mitat dels seus concejals i el mateix a varios municipis de l'Horta.

Sembla que aquesta vegda el Partit Comunista vol començar les purgues abans de fer la revolució!!

QUINA POR!!

Anònim ha dit...

En el tema de l'escó, la llei està al costat de Karina.
Des d'un punt de vista ètic, la cosa ja és més discutible.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Que tot no val!
S'admet la crítica política, però no temes que no estan demostrats ni tampoc els demostren els comentaristes i per tant alguns dels comentaris no els hem publicat.

Anònim ha dit...

El que si és demostrable es que EU està perdent concejals a diverses poblacions. EU = Esquerra Undida.

Anònim ha dit...

Karina Vercher, lo teu en la política és com el conte aquell:
"arrancada de rossí..." t'has catapultat, sí...por todo lo grande...però cap a on...¿ahhhhhh?...fi del conte...
tot açò fa molts anys que es veia vindre...en fin...

Anònim ha dit...

com diu un trosset d'una cançó d' Al Tall:
"comença la processó...llarga, trista i desol.lada...va davant el rei borbó..."
Ai!!! perdó!!! en este cas, seria va davant...¿Karina Vercher?

Anònim ha dit...

Rollets I Pastissets per a Esquerra Unida!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Eixes valoracions personals i no polítiques....

Anònim ha dit...

Jo el que propose als acòlits de l'eduardisme local, és canviar el nom al pàrtit:

en lloc d'Esquerra Unida...

Esquerra Morada per allò dels colps baixos que es doneu...

o Comunistes SA per donar-li un nom més modern a la cosa. Jareño com a professor que és, podrà trobar algun nom millor.

Anònim ha dit...

Pel que fa a valoracions polítiques.

Al final Jareño és més llest que el que sembla.

En tal de no donar la cara per a contestar als militants que l'han acusat públicament d'afiliar amics i familiars i d'excloure a tota oposició de les seves assemblees...

li ha encolomat el mort a Joan Garcia i no ha respost ni mu.Clar està que qui calla otorga.

Este encara creu que pot fer carrera política.

Anònim ha dit...

Valoració política: La regidora Karina ha actuat fent sempre el que ha cregut millor (sense tenir en compte lo que el partit d'EU li dictava). Ara que no te les sigles d'EU més encara (en el fons res ha camviat). I ara em pregunte jo, per què la expulsen ara i no antes? Doncs em sembla que el incumpliment dels estatuts, segons el comunicat de la direcció d'EU no son d'ara!Per tant, es pot pensar que hi ha algo més!

Anònim ha dit...

Clar que hi algo més, i encara et dic més, és l'unic que hi ha, que és el tema econòmic. Allò que diuen els catalans, la pela. Que el col.lectiu d'EU sols es preoqupa la pela, ja que han anat més d'una vegada a intervenció a vore que passava amb els diners. Això i demanar la dimissió de la regidora. I això és el que diu la senyoreta Candel de politica d'EU, que és treballar pel municipi. Catarroja descoberta!!!!

Senyor pirotècnic, pot començar la mascletà ha dit...

¿i no diuen també que:
"A Dios lo que es de Dios y al César lo que es del César?"
¿qui li va "financiar" la campanya política a karina vercher, amb quotes de qui?
¿i quins són eixos estatus?¿què diuen eixos estatuts? imagine que diràn en algun punt, això mateix:"la pela és la pela" o algo tipo: "pela, per pela"
¿no? que ens ho diguen ells...