L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 10 de març del 2012

Les paraules d’Ecclestone confirmant el pagament de la Formula 1 ens fa preguntar-nos: ¿ el president Fabra va mentir?

Rita Barbera i Ecclestone contents, a la Formula 1
Només ha passat una setmana des què el president Alberto Fabra assegurara que pagaria abans als proveïdors que a l'amo de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone. I dijous ens trobàvem amb la sorpresa que Ecclestone diu que el pagament està en regla i res impedirà la celebració de la prova al juny. Ara, milers de proveïdors segueixen sense cobrar.
Alberto Fabra, president de la Generalitat i del PP, va dir: "El que més ens preocupa no és la Fórmula 1 sinó el pagament a proveïdors, i farem tots els esforços per a pagar com més prompte millor". I clar, posava davant l’interés dels ciutadans que els del magnat i això era potser la cosa més digna que havia fet el govern d'Alberto Fabra fins aleshores. Algú es va estranyar que eixes paraules no foren magnificades i augmentades des dels “altaveus” oficials com un gran fet i va pensar si no es volia fer massa soroll perquè això seria un incompliment del contracte. Ara, una setmana després, els ciutadans ja saben el vertader motiu pel qual eixa promesa s’ha mantingut “sotto voce”: sembla ser una mentida.
I seria una mentira si tal com va assegurar el multimilionari britànic Bernie Eclestone, "tot està pagat" i el 24 de juny "sens dubte" es disputarà la prova a València. I això per ara el Consell no ho ha desmentit, i si el Consell no ho ha desmentit nomes podem concloure que el president Alberto Fabra ha mentitat als proveïdors del Consell i a tots els valencians i valencianes.
Ecclestone feia la declaració al programa Ser Deportivos de la Cadena Ser que dirigeix Pedro Morata i ratificava que en anys successius Montmeló i València s'alternaran anualment la celebració de l'única carrera que es dispute en l'estat.
Ecclestone va confirmar que Francisco Camps, abans de dimitir va signar amb ell un precontracte d'exclusivitat amb València fins al 2021 en un alarmant exercici d'irresponsabilitat. Un contracte que ara potser també es renegocia. Tot, com sempre, amb diners públics, però amb Camps i ara amb Fabra  d'esquena a la ciutadania.
- Basat en L'Informatiu
-