L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 9 de març del 2012

El PP ha rebutjat a les Corts Valencianes la proposta de Compromís i EU la creació d’una comissió d'investigació sobre les relacions entre la Generalitat i l'Institut Nóos (Cas Urdangarín), que van costar 4’5 milions a les arques valencianes.





La diputada popular Verónica Marcos ha defensat l'actuació de la Generalitat en la negociació dels esdeveniments València Summit amb la fundació Nóos, presidida pel duc de Palma, Iñaki Urdangarin, els anys 2004 al 2006  i els jocs europeus, que no es van arribar a celebrar. 

A més, va afirmar que eixes activitats han estat "eficaces i rendibles" en una actuació que qualificava de "clara, transparent i notòria" al temps que acusava a l’oposició de tractar de "sembrar dubtes" entre l'opinió pública amb la petició de la comissió d'investigació.

La diputada del PP dins de l’habitual táctica de balons fora ha acusat l'oposició de “danyar" la imatge de la Comunitat Valenciana amb les seues acusacions i amb peticions i propostes d'aquest tipus”.

"Iñaki retorna la pasta als valencians”

Així de clar s’expressava el portaveu de Compromís, Enric Morera, quan reclamava la la necessitat de crear una comissió d'investigació per conèixer els responsables polítics de la negociació que en tres dies li va costar 4,5 milions d'euros als valencians. "Iñaki, torna la pasta als valencians" li ha reclamat Morera.

El diputat ha dit que els diners que es van gastar en les activitats de Nóos, la Generalitat podria haver-los  destinat a evitar l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) al Centre d'Investigació Príncep Felip  lligat -pel nom- a la monarquía”. 

El portaveu adjunt d'EUPV, Ignacio Blanco, ha explicat que la comissió vol investigar la relació entre la Generalitat i Nóos. Per això ha demanat que les Corts tinguin accés a la documentació referent a València Summit i els jocs europeus. En aquest sentit, ha acusat “el PP i el Consell d’impedir la tasca de l'oposició al ocultar i negar”.
-