L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.583
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:66.387

divendres, 23 de març del 2012

Demà dissabte la V pujada al Buscarró El Grup Muntanya Valldigna i els Amics de Buscarró, organitzen demà dissabte 24 la V pujada al Buscarró i una calçotada. L’excursió esta oberta a tots els socis i simpatitzants del GMValldigna i dels Amics del Buscarró, la calçotada per motius de logística esta limitada i s’ha pogut arribar fins a 250 places que ja estan cobertes.

Les dos entitats estan molt il·lusionades en l’organització d'este acte, ja que s’han sobrepassat les perspectives, gràcies a la bona acceptació que tenien previstes les dos entitats. Destaquem la bona predisposició de totes les persones vinculades amb els dos Clubs i el víncul que ha nascut entre les comarques de la Vall d’Albaida i la Valldigna, alhora que ressaltem que este tipus d’activitats combinant la gastronomia i l’activitat excursionista contribueixen a la difusió del ric patrimoni cultural i mediambiental de les dos comarques.
- Remés pel GMV