L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 25 de març del 2012

Miguel Ángel Soler guanya el Vé Gran Fons a la Valldigna


La capçalera de la cursa al pas pel Passeig Colom. El guanyador a la dreta
 Miguel Angel Soler, veí de Benifairó i atleta de la Societat Correcaminos es va alçar guanyador la vesprada de dissbte del “Vé Gran Fons a la Valldigna”, després de recorrer la distancia de 16’2 Km en el temps de 55 minuts i 36 segons. El segon classificat va ser Marc Antoni Seguí, del Club Recreativos Saetabis de Xàtiva i el tercer José Antonio Pérez, del Club Carnicas Serrano.

La guanyadora en dones va ser Mª Carmen Torregrosa Garcia, independent 1:10:47; la segona Irene Palomares de l'Alcudia, 1:12:03 i la tercera Mónica Escrihuela Grau del C.A. La Valldigna 1:13:15.

Mónica Escrihuela va ser la 3a de la general, 2a veterana A, i primera local

Els participants al Passeig Colom

El primer junior va ser Jonatan Piqueras, del Club Atletisme de Corbera, els millors en veterans foren Marc Antoni Seguí, en A, Enrique Baixauli en B i Miguel Tortosa en C.

La cursa potrocinada per la Mancomunitat de la Valldigna va ser organitzada per la mateixa mancomunitat, el Club de Córrer la Llebre de Simat, el Club Atletisme Valldigna, el Grup Muntanya Valldigna i el Grup Esports de Muntanya de Benifairó. L’event esportiu queda emmarcat dins dels actes que s’organitzen al llarg del mes per commemorar el “Dia de la Valldigna”.

Creu Roja, Policia Local de les tres poblacions, Guardia Civil i voluntaris de Protecció Civil vigilaren perque la seguretat estigués ben coberta al llarg del recorregut. 
-